MEDIA

MasterChef: Κλάματα στην πρώτη δοκιμασία - «Άη μαρή, μου φώναζε»

MasterChef: Κλάματα στην πρώτη δοκιμασία - «Άη μαρή, μου φώναζε»

Στο επεισόδιο του MasterChef που προβλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης, οι ομάδες ήρθαν αντιμέτωπες σε μία απαιτητική, πρώτη ομαδική δοκιμασία, με την ένταση να πιάνει «κόκκινο», με φωνές από τον εξώστη.

Ένταση είχαμε στο MasterChef ανάμεσα στη Βιβή και τη Γεωργία, με την πρώτη να βάζει τα κλάματα, μιλώντας στην κάμερα της παραγωγής του παιχνιδιού.

Συγκεκριμένα, στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης, οι ομάδες ήρθαν αντιμέτωπες σε μία απαιτητική, πρώτη ομαδική δοκιμασία, με την ένταση να πιάνει «κόκκινο», με φωνές από τον εξώστη.

Όταν τελείωσε η δοκιμασία, και πριν οι σεφ δοκιμάσουν τα πιάτα, οι παίκτες μίλησαν στην κάμερα της παραγωγής, αναφορικά με μια στιγμή έντασης που προέκυψε στη διάρκεια της μαγειρικής, ανάμεσα στη Βιβή και τη Γεωργία.

MasterChef: Τι συνέβη ανάμεσα στις δύο παίκτριες

«Αυτοί που είπαν κάτι και με πείραξε, τους το είπα. Της είπα να μην λέει ότι δεν κάνει κανείς και ότι δεν αξίζουμε ούτε για ένα ευρώ. Εγώ, λέει, το “σήκωσα” το πιάτο. Και λέω, γιατί οι άλλοι τι έκαναν;», περιέγραψε αρχικά η Γεωργία στην κάμερα της παραγωγής.

«Είπα κάτι συγκεκριμένο στη Γεωργία. Ότι έχω "σηκώσει" το πιάτο σήμερα της είπα και εκεί έδωσε παραπάνω συνέχεια και μου φώναζε "αη μωρή, και εγώ δεν έκανα τίποτα; Τι εννοείς πως έχεις σηκώσει το πιάτο;". Είχε πάρει και μια τέτοια έκφραση και λέω… εντάξει, θα βγω έξω από τα ρούχα μου. Είπα στα παιδιά πως "είπα κάτι άσχημο" και έκατσα να ηρεμήσω», είπε από την πλευρά της η Βιβή, ξεσπώντας σε κλάματα.

«Είμαι ο μοναδικός άνθρωπος που την έφερε κοντά και στο δωμάτιο και στην ομάδα. Όταν μοιράζονταν οι μπριγάδες έλεγα πως "πρέπει να πάρουμε την Γεωργία". Είτε πιστεύω σε κάποιον είτε όχι, θα του δώσω την ευκαιρία και θα πιστέψω σε αυτά που μου λέει. Μου έχει πει κάποια πράγματα για τη ζωή της, ήθελα να είμαι εκεί. Αυτό», συμπλήρωσε.