MEDIA

Βίκυ Καγιά για σχόλια στην Αθηνά Οικονομάκου: Το βρίσκω υπερβολικό, ήμασταν καλεσμένοι στο ταξίδι

Βίκυ Καγιά για σχόλια στην Αθηνά Οικονομάκου: Το βρίσκω υπερβολικό, ήμασταν καλεσμένοι στο ταξίδι

Η Βίκυ Καγιά μίλησε για τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν από το ταξίδι που πραγματοποίησαν με την Αθηνά Οικονομάκου στο Ντουμπάι

Η Βίκυ Καγιά μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» το μεσημέρι της Τρίτης 13 Φεβρουαρίου για την Αθηνά Οικονομάκου και το ταξίδι τους στο Ντουμπάι.

Πιο συγκεκριμένα, το μοντέλο και παρουσιάστρια τόνισε πως το γεγονός αποτελούσε μέρος ενός καλέσματος ενώ σχολίασε πως πέρασε όμορφο χρονό μαζί της.

«Σε ποιον προκάλεσε αντιδράσεις; Δεν είδα κάτι. Κοίταξε, δεν το καταλαβαίνω αυτό, καλεσμένο ήταν το κορίτσι, μια χαρά, είναι γλυκύτατη, περάσαμε ωραία. Εγώ δεν έχω ξαναπεράσει χρόνο μαζί της. Τι πλάκα, τι γέλιο ρίξαμε, και με τον άντρα της. Είναι υπέροχα παιδιά. Και ο Αλκίνοος φανταστικός», είπε χαρακτηριστικά η Βίκυ Καγιά.

Συνέχισε προσθέτοντας: «Το βρίσκω υπερβολικό αυτό. Ήμασταν καλεσμένοι, μας φροντίσανε, μας καλέσανε, μας κοιμήσαμε, φάγαμε πολύ ωραία, περάσαμε φανταστικά. Το βρίσκω λίγο υπερβολικό, δεν το είδα, δεν το άκουσα, δεν το ξέρω. Αλλά το βρίσκω υπερβολικό. Και τους βρίσκω και τους δύο γλυκύτατους. Δεν τους ήξερα, δεν τους είχα ζήσει».

Καταλήγοντας, δήλωσε: «Πρέπει λιγάκι να μην βιαζόμαστε, να έχουμε μία ενσυναίσθηση και να είμαστε πιο αλληλεγγύοι μεταξύ μας. Δεν είναι κάθε εξώφυλλο βιβλίου, αυτό που νομίζεις ότι είναι. Κάτσε δύο λεπτά, πάρε μια ανάσα. Ας στηρίζουμε ο ένας τον άλλο και ιδιαίτερα οι γυναίκες μεταξύ μας. Ας βλέπουμε τα πράγματα λίγο πιο θετικά. Γιατί υπάρχει τέτοια ανθρωποφαγία και είμαστε τόσο συνυφασμένοι με αυτό το πράγμα της βίας στην εποχή μας που είναι όλα ίσα και όμοια. Δεν είναι όλες οι στιγμές ίσες και όμοιες. Υπάρχουν και πράγματα που ας τα και να πέσουν και να φύγουν, δεν έγινε και κάτι».