MEDIA

Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Έχω δεχτεί σεξισμό στο χώρο της τηλεόρασης» - Το περιστατικό που την σημάδεψε

Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Έχω δεχτεί σεξισμό στο χώρο της τηλεόρασης» - Το περιστατικό που την σημάδεψε

«Δεν μπήκα ποτέ σε κλίκες με καναλάρχες και προέδρους», είπε μεταξύ άλλων η Βίκυ Χατζηβασιλείου

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» για την τις δυσκολίες που έχει αντιμετώπισει με το επάγγελμα της αλλά και τον σύζυγό της.

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσίαστρια ανέφερε πως κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής της καριέρας έχει αντιμετωπίσει σεξισμό, ενώ παρέμενε πάντα εκτός των κλικών που δημιούργουνται στην τηλεόραση.

«Έχω δεχτεί σεξισμό στο χώρο της τηλεόρασης. Μια γυναίκα είχε πει ότι είμαι απλά ένα όμορφο κορίτσι. Αυτό το κορίτσι κράτησε μια εκπομπή 15 χρόνια στην prime time πρώτη σε τηλεθέαση», είπε χαρακτηριστικά.

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου αναφορικά με τα αρνητικά σχόλια για το όνομα της, είπε πως ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα ατόμου που τη σχολιάζει αρνητικά, υπέδειξε τον Δήμο Βερύκιο.

«Δεν μπήκα ποτέ σε κλίκες με καναλάρχες και προέδρους. Δεν χρειάστηκε ποτέ και είναι κάτι που το σιχαίνομαι. Ο Δήμος Βερύκιος ήταν ένας από τους ανθρώπους που γενικά σχολίαζαν αρνητικά το πρόσωπό μου. Αυτό έχει πάντα κάποιες συνέπειες», ανέφερε.

Η παρουσιάστρια στη συνέχεια μίλησε για την οικογένεια της, το πόσο «ανοιχτοί» είναι μεταξύ τους αλλά και το ότι αποπνέει εμπιστοσύνη στα παιδιά της: «Τα παιδιά μου μού λένε τα προσωπικά τους, αλλά δεν παρεμβαίνω στη ζωή τους. Με τον σύζυγό μου είμαστε 30 χρόνια παντρεμένοι, το μυστικό είναι να θέλεις να διατηρήσεις το γάμο σου. Δεν φτάσαμε ποτέ στο σημείο να χωρίσουμε».

Κλείνοντας, η Βίκυ Χατζηβασιλείου ανέφερε: «Είμαι ερωτευμένη με κάθε στιγμή της ζωής μου. Με φλερτάρουν πολύ! Στα social media έχω χιλιάδες αδιάβαστα μηνύματα».