MEDIA

Ελένη Μενεγάκη: Δεν πήρα χαμπάρι ότι έπεσε το Facebook

Ελένη Μενεγάκη: Δεν πήρα χαμπάρι ότι έπεσε το Facebook

Η Ελένη Μενεγάκη ανέφερε πως δεν κατάλαβε πότε «έπεσαν» οι εφαρμογές και πως ενημερώθηκε από την οικιακή της βοηθό σήμερα το πρωί.

Η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε ότι δεν έχει και τόσο καλή σχέση με τα social media. Όταν «έπεσε» για αρκετή ώρα το Facebook, η Ελένη Μενεγάκη δεν το αντιλήφθηκε μέχρι που της το είπε η οικιακή της βοηθός.

Όμως, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος το πήρε χαμπάρι αμέσως. Έτσι, η Ελένη Μενεγάκη, στην προσπάθειά της να τον... πειράξει, τον ρώτησε τι έκανε όση ώρα δεν μπορούσε να συνδεθεί στους λογαριασμούς του.

Η ίδια μάλιστα ανέφερε πως δεν κατάλαβε πότε «έπεσαν» οι εφαρμογές και πως ενημερώθηκε από την οικιακή της βοηθό σήμερα το πρωί.

Αναφερώμενη στο συμβάν, η Ελένη Μενεγάκη είπε χαρακτηριστικά: «Δεν πήρα χαμπάρι ότι έπεσαν τα κοινωνικά δίκτυα, μου το είπε σήμερα η κοπέλα που μας βοηθάει στο σπίτι». Έπειτα πρόσθεσε: «Μόνο εσένα σκέφτηκα σήμερα που το έμαθα» και συνέχισε: «Εγώ δεν πήρα χαμπάρι και μου το είπε σήμερα η κοπέλα που μας βοηθάει στο σπίτι. Μου λέει: “Κυρία Ελένη, να ξέρετε ότι δεν παίζει το Instagram και το facebook”».