MEDIA

Νικολέττα Βλαβιανού: «Πήγαινα κάθε μέρα έξω από το ξενοδοχείο που έμενε ο Αλ Πατσίνο»

Νικολέττα Βλαβιανού: «Πήγαινα κάθε μέρα έξω από το ξενοδοχείο που έμενε ο Αλ Πατσίνο»

Η Νικολέττα Βλαβιανού μοιράστηκε μια προσωπική της ιστορία με τον Αλ Πατσίνο

Η Νικολέττα Βλαβιανού μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον» για μια ιστορία της από την Αμερική και αναφέρθηκε στην προσπάθεια της να δει τον Αλ Πατσίνο.

Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός αρχικά αναφέρθηκε στην οικογένεια της και τα παιδικά της χρόνια: «Είναι 5 χρονών ο εγγονός μου, είναι χορευταράς. Έχει πάρει το όνομά μου, γι' αυτό είναι έξυπνος. Δεν με λέει γιαγιά, όχι βέβαια. Με λέει "νουνούκα"

Εμείς που κάναμε νέες παιδιά, δεν προλάβαμε να τα ζήσουμε. Της έχω λείψει της κόρης μου και νομίζω το εκδηλώνει αυτό κατά καιρούς. Δουλεύαμε πάρα πολλές ώρες τότε. Με την κόρη μου ήμασταν περισσότερο σαν αδερφές. Η μαμά μου την κράταγε», είπε χαρακτηριστικά.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην Τίνα Τάρνερ: «Με την Τίνα Τάρνερ ήμασταν στον Εθνικό. Παίζαμε εμείς με την Τζέσυ Παπουτσή και ήταν η συναυλία της, η πρώτη που έκανε εδώ και δεν μπορούσα να πάω, γιατί μας έβαλαν παράσταση. Κάναμε πρόβα και όπως κάναμε πρόβα, τη βλέπω ξαφνικά δίπλα μου και της λέω στα αγγλικά "είσαι απλά η καλύτερη"», τόνισε.

Τέλος, μοιράστηκε μια προσωπική της ιστορία με τον Αλ Πατσίνο, όταν τον «έψαχνε» στην Αμερική: «Είχαμε πάει με το Εθνικό στη Νέα Υόρκη. Ήξερα ότι μένει σε ένα ξενοδοχείο γνωστό εκεί. Πήγαινα κάθε μέρα και έλεγα "δεν θα κατέβει ο κοντός; Θα κατέβει". Αλλά δεν κατέβηκε ο κοντός. Είμαι το "size" (μέγεθος) του, κατάλαβες;», είπε χιουμοριστικά.