Σαρωτικός ο Γιώργος Λιάγκας στην πρωινή ζώνη – Τι συμβαίνει με την ανανέωση συμβολαίου του

Ο Γιώργος Λιάγκας είναι ο απόλυτος κυρίαρχος, τη φετινή σεζόν, στην πρωινή ζώνη
Σαρωτικός ο Γιώργος Λιάγκας στην πρωινή ζώνη – Τι συμβαίνει με την ανανέωση συμβολαίου του
2'

Ασταμάτητος είναι ο Γιώργος Λιάγκας, τη φετινή χρονιά, καθώς καταφέρνει να κρατά καλά στα χέρια του την πρώτη θέση. Μάλιστα, χθες Πέμπτη, κέρδισε τόσο το σύνολο όσο και το δυναμικό κοινό σημειώνοντας 24% και 22,5% αντίστοιχα.

Την ίδια ώρα, η Κατερίνα Καινούργιου με την «Super Κατερίνα» έκανε 11,3% και 11% ενώ το «Breakfast@STAR» 9% και 10,8%. Το «Fay’s Time» έκανε, στον ΣΚΑΪ, 8,4% και 9,2% ενώ το «Πάμε Δανάη!» στο MEGA 8,1% και 8,3% σε σύνολο και δυναμικό.

Τα νούμερα τηλεθέασης του Γιώργου αποτυπώνουν τη σκληρή δουλειά που κάνει τόσο ο ίδιος όσο και η δημοσιογραφική του ομάδα, ενώ πάντα κερδίζει τις εντυπώσεις με τις συνεντεύξεις του και με τα σχόλιά του χωρίς να μασά τα λόγια του.

Η τηλεοπτική χρονιά θα κλείσει για τον Γιώργο Λιάγκα, σίγουρα, με πρωτιά δίνοντάς του την ευκαιρία να σκεφτεί πώς θα πορευτεί από Σεπτέμβριο. Πληροφορίες θέλουν τον ίδιο να ετοιμάζει τονωτικές ενέσεις σε μία ήδη καλοκουρδισμένη εκπομπή και team.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει και το τι συμβαίνει με την ανανέωση του συμβολαίου του. Αν και έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό επαφές με τα στελέχη του Αμαρουσίου, ακόμη δεν έχουμε δει να αποστέλλεται δελτίο τύπου στους δημοσιογράφους. Όπως μαθαίνουμε δεν τίθεται θέμα προβληματισμού, καθώς οι ιθύνοντες δεν έκρυψαν ποτέ το πόσο σημαντικό θεωρούν τον Γιώργο για την οικογένειά τους. Παράλληλα, και ο ίδιος έχει βρει στον ΑΝΤ1 το πεδίο να λειτουργεί όπως θέλει, δημοσιογραφικά και με ρεπορτάζ.

Όπως φαίνεται λοιπόν η ανακοίνωση είναι θέμα χρόνου, ίσως και ημερών. Ο Γιώργος Λιάγκας συζητά και για ένα late night πρότζεκτ, με συνεντεύξεις, που ακόμη όμως δεν έχει κλειδώσει.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή