MEDIA

ΝΕΡΙΤ: Νέα ανοικτή δημόσια διαβούλευση για προμήθειες

ΝΕΡΙΤ: Νέα ανοικτή δημόσια διαβούλευση για προμήθειες

Στο πλαίσιο της προσπάθειας για τη δημιουργία ενός νέου ανοικτού δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού οργανισμού, η ΝΕΡΙΤ Α.Ε. θέτει σε ανοικτή δημόσια διαβούλευση μέσα από την ιστοσελίδα της τον Κανονισμό Δημοπράτησης, Ανάθεσης και Εκτέλεσης Προμηθειών και υπηρεσιών της.

Μέσα από τη συγκεκριμένη ιστοσελίδα, όλοι οι ενδιαφερόμενοι – πολίτες και συλλογικοί φορείς – έχουν τη δυνατότητα να διατυπώσουν προτάσεις και σχόλια σχετικά με τον καθορισμό των γενικών αρχών, των όρων και των προϋποθέσεων, σύμφωνα με τους οποίους θα ανατίθενται, θα συνάπτονται και θα εκτελούνται οι συμβάσεις προμηθειών και υπηρεσιών που διενεργεί η ΝΕΡΙΤ για την κάλυψη των αναγκών της, στο πλαίσιο της οργάνωσης, λειτουργίας και ανάπτυξης των δραστηριοτήτων της σύμφωνα με τους καταστατικούς σκοπούς της.

Υπενθυμίζεται ότι ήδη έχουν ολοκληρωθεί οι φάσεις της ανοιχτής δημόσιας διαβούλευσης για τη διαμόρφωση της φυσιογνωμίας και των σκοπών της ΝΕΡΙΤ, για τον καθορισμό των απαραίτητων προσόντων του υπό πρόσληψη προσωπικού, καθώς και για τους Κανονισμούς Εργασίας και Εσωτερικής Λειτουργίας. Μετά το πέρας κάθε φάσης, η Επιτροπή Διαβούλευσης της ΝΕΡΙΤ δημοσιοποιεί την έκθεση διαβούλευσης, η οποία αναρτάται στην ιστοσελίδα www.opengov.gr .

Ιστοσελίδα http://www.opengov.gr/nerit/?p=4147