MEDIA

Προσβεβλημένος δηλώνει ο Πέτρος Κωστόπουλος από την Τατιάνα

Προσβεβλημένος δηλώνει ο Πέτρος Κωστόπουλος από την Τατιάνα

Θιγμένα τα πρωινά ψυχαγωγικά προγράμματα από τις δηλώσεις της Τατιάνας Στεφανίδου στο «ΟΛΑ»


Μιλώντας για τον σύζυγό της Νίκο Ευαγγελάτο, και στην ερώτηση αν αυτός θα παρουσίαζε μια πρωτινή εκπομπή, η Τατιάνα απάντησε: « Είναι ύβρις για τον Ευαγγελάτο να λες γιατί δεν πάει να παρουσιάσει πρωινάδικο...Αν έμενε εκτός τηλεόρασης, σίγουρα δεν θα επέλεγε να μαγειρεύει και να λέει τα ζώδια. Μπορώ να σε διαβεβαιώσω» κατέληξε.
Ο Πέτρος Κωστόπουλος ιδιαίτερα θιγμένος είπε κατά τη διάρκεια της εκπομπής Πρωινό mou: « «Εμείς δηλαδή πρέπει να ντρεπόμαστε που μαγειρεύουμε, ενώ θα ήμασταν περήφανοι αν πηγαίναμε με κρυφές κάμερες στα σπίτια των άλλων ή στις εταιρείες τους (αναφέρεται στην εκπομπή «Αποδείξεις» που παρουσίαζε ο Νίκος Ευαγγελάτος στον ΑΝΤ1 πριν μερικά χρόνια) ή εγώ θα ήμουν περήφανος αν με έλεγαν... Εισαγγελόπουλο», ενώ πρόσθεσε: «Δεν θα μπω στο θεματάκι, το θεωρώ άστοχο. Προσωπικά, αισθάνομαι προσβεβλημένος από την Τατιάνα, την οποία γνωρίζω και είναι φίλη της γυναίκας μου εδώ και χρόνια».
Το ίδιο πάνω κάτω συνέβη και στο Πρωινό του ΑΝΤ1 όπου ο Γιώργος Λιάγκας είπε: « γιατί εγώ παρουσιάζω μαγειρική και ζώδια;» ενώ η Σάσα Σταμάτη τόνισε ότι είναι πιο αξιοπρεπές να παρουσιάζεις πρωινό από το να στέλνεις κρυφές κάμερες καταστρέφοντας ζωές ανθρωπων.