MEDIA

Έτσι αποχαιρέτησε το κοινό ο Μουτσινάς: Τα ωραία κρατάνε για λίγο!

Έτσι αποχαιρέτησε το κοινό ο Μουτσινάς: Τα ωραία κρατάνε για λίγο!

Αυλαία για τον Νίκο Μουτσινά και την εκπομπή «Νικ Ο' Κλοκ». Λίγο πριν τελειώσει η εκπομπή η καλεσμένη Μαρία Σολωμού πήρε το ρόλο της παρουσιάστριας και ρώτησε τον Νίκο Μουτσινά πως νιώθει που τελειώνει η εκπομπή.

Και ο παρουσιαστής απάντησε: «Έγινε ένα κύκλος εκπομπών και από κει και πέρα, εγώ έκανα μεγάλο λάθος. Πίστευα ότι είχα πολύ μεγάλη μασχάλη κι έβαλα ότι καρπούζι βρέθηκε μπροστά μου. Οπότε, δεν μπορώ να το κάνω αυτό! Το να πάθω κακό, να στεναχωρηθώ πολύ, να πεθάνω από το άγχος και την κούραση! Συζητήσαμε με το κανάλι και σκεφτήκαμε ότι ωραία κλείνει ο κύκλος. Έχω και την άλλη εκπομπή δεν συμβαίνει και κάτι με το κανάλι. Βλέπουμε πιο μετά έτσι και αλλιώς. Όλα είναι μπροστά μας! Κατάφερα και διασκέδασα μέσα στο άγχος αυτό! Πέρασα ωραία, τραγούδησα πάρα πολύ. Είμαι καλά και τους ευχαριστώ όλους. Δεν έχω ξανακάνει βράδυ και έμαθα από αυτό.»

Στη συνέχεια ο Νίκος Μουτσινάς χαιρέτησε τους τηλεθεατές λέγοντας "Ευχαριστώ πάρα πολύ όλους εσάς. Ωραία ήταν. Τα ωραία κρατάνε λίγο. Τα πολύ ωραία κρατάνε πάντα!"