MEDIA

Transformers 4: «Έσπασαν» τα ταμεία

Transformers 4: «Έσπασαν» τα ταμεία

Με 100 εκατομμύρια δολάρια σε εισπράξεις το περασμένο τριήμερο στις Ηνωμένες Πολιτείες, το υπερμεγέθες μπλοκμπάστερ «Transformers 4: Εποχή αφανισμού» πέτυχε το καλύτερο άνοιγμα ταινίας μέσα στο 2014 και έγινε η παραγωγή που κατάφερε να ξεπεράσει το ακλόνητο μέχρι πρόσφατα ντεμπούτο με 95 εκατομμύρια δολάρια του υπερηρωικού φιλμ «Captain America: Ο στρατιώτης του χειμώνα».

Το τέταρτο κεφάλαιο της σειράς συγκέντρωσε στο ταμείο του κάτι παραπάνω από 300 εκατομμύρια δολάρια από το παγκόσμιο μποξ όφις, ενώ κόστισε 210 εκατομμύρια δολάρια συνολικά.

Αληθινός θησαυρός η ταινία

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Έθνος», με τέτοιες εισπράξεις, καθόλου δεν ανησυχεί το στούντιο της Paramount που διανέμει την ταινία καθώς έχει στα χέρια του αληθινό θησαυρό, μια ταινία που γοήτευσε και την κινεζική κινηματογραφική αγορά (στην οποία απευθυνόταν εξίσου με την αμερικανική, με σαφείς επιλογές της παραγωγής) η οποία του χάρισε ογκώδεις εισπράξεις που κυμαίνονται στα 90 εκατομμύρια δολάρια.

Φαίνεται πως η απόφαση των συντελεστών να ανανεώσουν τη σειρά πατώντας το κουμπί της «επανεκκίνησης» με τον Μαρκ Γουόλμπεργκ στον πρώτο ρόλο, αντί του νεαρού ηθοποιού Σάια ΛαΜπεφ, απέδωσε τα μέγιστα.

Διαβάστε επίσης:

Δεν τα κατάφερε η Πένυ Σκάρου – «Έχασε» το πόδι της

Αποχώρηση –Βόμβα από το ««Πρωινό Mou»

Ίμβρος: Εγκαινιάζεται το ελληνικό γυμνάσιο στο νησί–8 μαθητές κάνουν ποδαρικό

Αρκαδία: Αυτό είναι το βίντεο που σαρώνει στο you tube - Γίνεται «Της Κακομοίρας»

Ρόδος: Αυτή είναι αληθινή αγάπη - Τους χώρισαν στα 17 και παντρεύτηκαν στα 65

Κρήτη: Θα δικαστεί επειδή εγκατέλειψε το σκυλί του που βρέθηκε κρεμασμένο στο Ι.Χ.

Πάτρα: Έτσι πανηγύρισαν το γκολ του «Παπ» - Δεν φαντάζεστε τι έγινε (vid)