MEDIA

Survivor: Τα τρία πράγματα που έκανε ο Στέλιος Χανταμπάκης μόλις αποχώρησε από το παιχνίδι

Survivor: Τα τρία πράγματα που έκανε ο Στέλιος Χανταμπάκης μόλις αποχώρησε από το παιχνίδι

Survivor: Είναι αδιαμφισβήτητα ένας από τους πιο αμφιλεγόμενους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης που γνωρίζει τεράστια επιτυχία στη χώρα μας.

Ο Στέλιος Χανταμπάκης ψηφίστηκε από τον κόσμο και αποχώρησε από το Survivor την προηγούμενη εβδομάδα, καθώς μεγάλο μέρος του τηλεοπτικού κοινού δεν το συμπαθούσε και τον κατηγορούσε για τη στρατηγική που ακολουθούσε.

Ο πρώην παίκτης του Survivor, παρά την αποχώρησή του, παραμένει στην Δομινικανή Δικτατορία και ασχολείται με τα social media. Την ημέρα του Πάσχα, μάλιστα, ανέβασε μία φωτογραφία για να ευχηθεί στους διαδικτυακούς του φίλους χρόνια πολλά. Ωστόσο, έκανε και κάποιες αλλαγές στις προσωπικές του σελίδες που πολλοί δεν πρόσεξαν.

Συγκεκριμένα, ο Στέλιος Χανταμπάκης έσβησε όλες τις φωτογραφίες και τα βίντεο που είχε ανεβάσει με τα παιδιά του, ώστε να προστατέψει την οικογένεια του, από τον «πόλεμο» που δέχεται μετά τη συμμετοχή του στο παιχνίδι. Επίσης, απενεργοποίησε τα σχόλια κάτω από τις φωτογραφίες του, ενώ φρόντισε να ακολουθήσει κάποια άτομα που γνώρισε στο Survivor.

Ο Στέλιος Χανταμπάκης έκανε φίλους στο Instagram, τον Σάκη Τανιμανίδη και τη σύντροφό του, Χριστίνα Μπόμπα, την Σόφη Πασχάλη, την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, τον Μπο, την Λάουρα Νάργες, τον Κωνσταντίνο Κοκκινάκη. Ωστόσο, ακολούθησε και παίκτες από την ομάδα των «Μαχητών». Συγκεκριμένα, τους Ειρήνη Κολιδά, Κωνσταντίνο Βασάλο, Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη, Πάνο Αργιανίδη, Ειρήνη & Ελισάβετ Αϊνατζόγλου.

Ο Λάμπρος Χούτος δεν διαθέτει Instagram, ενώ σίγουρα δεν έκανε φίλη την Ειρήνη Παπαδοπούλου.

Σχετικές ειδήσεις