«Βόμβα» - Survivor: Γιατί οι Τούρκοι παραγωγοί βρέθηκαν στη Μυτιλήνη

«Βόμβα» - Survivor: Γιατί οι Τούρκοι παραγωγοί βρέθηκαν στη Μυτιλήνη

Δημοσιεύματα ήθελαν τον τελικό να γίνεται στη Ρόδο, ωστόσο, τις τελευταίες ημέρες υπάρχει έντονη φημολογία πως η Μυτιλήνη μπαίνει δυναμικά στη διεκδίκηση.

Σύμφωνα με το «kalloninews.gr», η Καλλονή και πιο συγκεκριμένα η Σκάλα είναι αρκετά κοντά στο να φιλοξενήσει τον τελικό του δημοφιλούς παιχνιδιού επιβίωσης.

Τουλάχιστον 200 άτομα, παραγωγοί, ηχολήπτες, δημοσιογράφοι, σκηνοθέτες, κάμεραμαν, τεχνικοί και υπεύθυνοι καναλιού αναμένεται να βρεθούν στην Καλλονή, αν τελικά είναι η περιοχή που επιλεγεί.

Την Πέμπτη (22/5), μάλιστα, αναμένονται στη περιοχή οι Τούρκοι παραγωγοί του Survivor, οι οποίοι βρίσκονται σε συζητήσεις με τον αντιδήμαρχο της Λέσβου και τον αντιδήμαρχο της Καλλονής.

Την περασμένη Πέμπτη, πραγματοποιήθηκε διερευνητική κουβέντα με τους ξενοδόχους της Σκάλας, οι οποίοι δεσμεύτηκαν πως μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες της παραμονή τους. Το πρωί του Σαββάτου (20/5) έγινε συγκέντρωση τοπικών φορέων και ξενοδόχων για να συζητηθούν πλέον τα οριστικά θέματα αλλά και τα ρεαλιστικά δεδομένα τα οποία καλύπτουν τους Τούρκους παραγωγούς.

Μπορεί να υπήρξαν μικρά προβλήματα σχετικά με την φιλοξενία, ωστόσο, όλοι δήλωσαν πως μπορεί να ξεπεραστούν.

Προς το παρόν δεν έχει διευκρινιστεί ποια παραλία θα φιλοξενήσει τον τελικό, με τη Σκάλα Καλλονής να είναι υποψήφια λόγω του πλάτους της ρηχής θάλασσας.

Η παραλία του Χρούσου λόγω ανάγλυφου είναι επίσης μια πρόταση, ωστόσο, η επιλογή αυτή έχει περισσότερα προβλήματα λόγω της πρόσβασης.