MEDIA

Μεταγραφή – «βόμβα»: Η κίνηση του Star που βάζει φωτιά στη μάχη των δελτίων ειδήσεων

Μεταγραφή – «βόμβα»: Η κίνηση του Star που βάζει φωτιά στη μάχη των δελτίων ειδήσεων

Μία από τις πιο δυναμικές δημοσιογράφους της νέας γενιάς ενέταξε στο δυναμικό του το Star Chanel.

Από σήμερα, Δευτέρα 13 Νοεμβρίου, η Ειρήνη Ζαρκαδούλα ανέλαβε επισήμως καθήκοντα στο κανάλι της Κηφισιάς, με την Μάρα Ζαχαρέα να την καλωσορίζει στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Η όμορφη δημοσιογράφος ειδικεύεται στο ρεπορτάζ διεθνών ειδήσεων, με πλήθος αποστολών στο εξωτερικό, σε όλα τα σημαντικά γεγονότα του πλανήτη.

ZARKADOULA

Ξεκίνησε την τηλεοπτική της καριέρα από την κρατική τηλεόραση, στο δελτίο ειδήσεων της ΝΕΤ και την «Εμπόλεμη Ζώνη» του Σωτήρη Δανέζη. Μάλιστα, ενόσω υπήρξε ανταποκρίτρια του «IRRIN», έκανε την πρώτη της εμφάνιση στη μεγάλη «επανάσταση της πλατείας» και φορώντας την μουσουλμανική μαντίλα, μετέφερε το κλίμα από τους «Αγανακτισμένους» και τις εξελίξεις στην χώρα μας.

ZARKADOULA2

Τελευταίος σταθμός πριν μετακομίσει στο Star ήταν το κανάλι του Alpha, ενώ συνεχίζει να είναι ανταποκρίτρια της κινεζικής τηλεόρασης στην Ελλάδα, έχοντας δικαίως κερδίσει εγκωμιαστικά σχόλια για τη δουλειά της αλλά και τον χαρακτήρα της.

Το κανάλι της Κηφισιάς, με τη μεταγραφή της Ειρήνης Ζαρκαδούλα φέρνει αέρα ανανέωσης στο δελτίο ειδήσεων και φυσικά ενισχύει το τμήμα των διεθνών ειδήσεων με μία δημοσιογράφο που φημίζεται στη δημοσιογραφική πιάτσα για τις γνώσεις, τις ικανότητες, τη μόρφωση και την εργατικότητά της.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ STAR (ΜΕΤΑ ΤΟ 26ο ΛΕΠΤΟ):