MEDIA

Οι εξελίξεις στα «Μυστικά της Εδέμ»

Οι εξελίξεις στα «Μυστικά της Εδέμ»

Ο Λουκάς αντιλαμβάνεται ότι ο άγνωστος άντρας έστειλε το πακέτο στη Νόρα. Δεν μπορούν, όμως, να καταλάβουν τι συμβολίζει αυτή η κίνηση.

Η Αμαλία πιέζει τον Πέτρο να της αποκαλύψει ποιος ήταν ο άντρας που τον επισκέφθηκε στο γραφείο. Ο Πέτρος υποστηρίζει πως δεν τον επισκέφτηκε κανείς. Ο Λουκάς προσπαθεί να αναπτερώσει το ηθικό του Νικόλα, ο οποίος είναι ο μόνος που δεν κληρονόμησε τίποτα από τον Λύτρα, παρόλο που ήταν ο μόνος νόμιμος δικαιούχος.

Η Νταίζη εξηγεί στον Χρήστο πως ίσως χρειαστεί να τον φυγαδεύσει για να αποφύγει τη σύλληψη. Εκείνος της λέει ότι αφού δεν είναι πια μαζί της, δεν τον νοιάζει να πάει στη φυλακή. Η Εριέττα αναζητά στην Αμερική τον πίνακα με την προσωπογραφία, αλλά τα ίχνη του έχουν χαθεί.

Η Μαρίλια αποφασίζει να δει το dvd με τα πειστήρια της απιστίας του Θάνου και η αποκάλυψη της αλήθειας την κάνει πιο διαλλακτική με την Εύα. Επιμένει, όμως, να κρατήσει το παιδί. Η Μελίτα ζητάει από τον Νικόλα να συγκρατήσει τη Νταίζη και τις απαιτήσεις της, αλλά ο Νικόλας δεν δείχνει καμία κατανόηση.