MEDIA

Συγκλονιστικές οι εξελίξεις στα «Μυστικά της Εδέμ»

Συγκλονιστικές οι εξελίξεις στα «Μυστικά της Εδέμ»

Ο Λουκάς προβληματίζεται αν πρέπει να αποκαλύψει στον αστυνόμο την ανάμειξη του Χρήστου στην υπόθεση των διαμαντιών, διότι έτσι θα μπλεχτούν και οι άλλοι. Από την άλλη πλευρά, δεν μπορεί και να αφήσει την Εριέττα αβοήθητη να πάει στη φυλακή.


Η Νόρα τού προτείνει να ενημερωθούν πρώτα για όσα περιέχονται στο κατηγορητήριο και μετά να προβούν σε κινήσεις. Η Αμαλία επισκέπτεται τη Μελίτα και τον Πέτρο και έρχεται σε ανοιχτή σύγκρουση μαζί τους για το θέμα της Εριέττας.


Ο Λευτέρης νιώθει παραμελημένος από την Εύα. Οι δυο τους καυγαδίζουν και εκείνος της λέει ότι, όπως έχουν γίνει τα πράγματα, είναι καλύτερο να χωρίσουν. Η Μαρίλια βεβαιώνεται για τα προβλήματα της εγκυμοσύνης της και καταλαβαίνει ότι όσα της έλεγε η Εύα ήταν αλήθεια. Έτσι, ζητάει από τον Νικόλα να γυρίσουν μαζί στο σπίτι, διότι ντρέπεται να δει την Εύα, ύστερα από όσα της είπε.


Ο Νικόλας μαθαίνει ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να δικαιούται και ο ίδιος μερίδιο από την περιουσία που άφησε ο Λύτρας στη Νταίζη. Η Εύα συνοδεύει τη Μαρίλια στο νοσοκομείο για την επέμβαση. Ο Παναγιώτης επισκέπτεται τη Νταίζη και ζητάει να του πει πού βρίσκεται ο Χρήστος.