MEDIA

Τι θα δούμε σήμερα στα «Μυστικά»

Τι θα δούμε σήμερα στα «Μυστικά»

Η Νταίζη ομολογεί και αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη για το φόνο της 'Αννας Βεργή, υποστηρίζοντας ότι ο Χρήστος λέει ψέματα γιατί την αγαπάει.


Η κίνηση της Μαρίλιας αποδίδει καρπούς, καθώς η Εύα και ο Λευτέρης τα ξαναβρίσκουν. Ο Παναγιώτης, έχοντας δύο ομολογίες στα χέρια του για το φόνο της Βεργή, διατάζει να συλληφθεί και η Αντιγόνη. Η Αντιγόνη ομολογεί ότι ήταν μπροστά στο φόνο και υποστηρίζει ότι όντως ήταν ένα ατύχημα, καλύπτοντας όμως τη Νταίζη, που την αφήνει εκτός ιστορίας.


Ο Πέτρος παρακαλεί τον Στέφανο να βοηθήσει τη Μελίτα και θα έχει ότι θελήσει για αντάλλαγμα. Ο Παναγιώτης επισκέπτεται τη Νόρα και τον Λουκά και αφού τους εξηγεί πως έστησε τη μπλόφα και ανακάλυψε ότι ο Χρήστος κρύβεται πίσω από τη δολοφονία της Βεργή, τους βεβαιώνει ότι η Εριέττα θα αφεθεί ελεύθερη.


Η Νταίζη δεν μπορεί να δεχτεί ότι ο Χρήστος θα μπει φυλακή και ζητάει από τον Λουκά να αναλάβει την υπεράσπισή του και να φροντίσει να πέσει στα μαλακά.


Η Μελίτα πληροφορείται για την αποφυλάκιση της Εριέττας και δηλώνει στην Αμαλία ότι θα κάνει ότι περνάει από το χέρι της για να μην χάσει τον Στέφανο. Την ίδια ώρα, η Εριέττα, πανευτυχής με τα νέα για την αποφυλάκισή της, κάνει όνειρα με τον Στέφανο για το μέλλον τους.


Η Εύα έχει μια απροσδόκητη συνάντηση.