MEDIA

Ανατροπή στο Master Chef 3: Αυτοί οι παίκτες ξαναμπαίνουν στο reality (pics)

Ανατροπή στο Master Chef 3: Αυτοί οι παίκτες ξαναμπαίνουν στο reality (pics)

Είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πιο επιτυχημένα reality.

Οι τηλεθεατές το εμπιστεύονται ενώ κάθε χρόνο αποκτά και νέο φανατικό κοινό.

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι είναι καθαρά αξιοκρατικό και βασίζεται κυρίως στις μαγειρικές ικανότητες των παικτών και όχι στις ψηφοφορίες του τηλεοπτικού κοινού.

Επίσης, οι τρεις κριτές του παιχνιδιού χαίρουν εκτίμησης του τηλεοπτικού κοινού και για το λόγο αυτό το κανάλι του Star του εμπιστεύεται κάθε σεζόν.

Με τα νούμερα τηλεθέασης να πιάνουν κορυφή σε κάθε προβολή της εκπομπής, η διοίκηση του καναλιού θέλει να το τραβήξει όσο μπορεί. Πιθανόν δηλαδή, να μην τελειώσει όποτε ήταν προγραμματισμένο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το Star έχει αποφασίσει την παράταση του παιχνιδιού. Πώς θα γίνει αυτό; Την αποκάλυψη έκαναν οι ίδιοι οι σεφ, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος σε συνέντευξή τους.

«Στην πορεία του παιχνιδιού θα υπάρξουν και δεύτερες ευκαιρίες, με συγκεκριμένες διαδικασίες. Θα δούμε παίκτες που είχαν αποχωρήσει να επιστρέφουν στο MasterChef, αλλά και πολλά ακόμα που δεν μπορούμε να αποκαλύψουμε», είπε χαρακτηριστικά ο Σωτήρης Κοντιζάς.

«Το ενδιαφέρον του παιχνιδιού είναι πως είναι πολύπλοκο και έχει διαφορετικές, πολλές και καθημερινές δοκιμασίες. Οπότε είναι φυσιολογικό κάποιος με μία αποτυχία να βρεθεί προτεινόμενος. Εδώ το μέτρο σύγκρισης δεν είναι το πιο κακό, αλλά το λιγότερο καλό. Και τα πράγματα είναι ακόμα πιο αυστηρά, διότι ο χρόνος είναι συγκεκριμένος και η αστοχία δεν μπορεί να διορθωθεί», συμπληρώνει ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Ποιοι παίκτες όμως αναμένεται να επιστρέψουν στο παιχνίδι; ΔΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ GALLERY:

Σχετικές ειδήσεις