MEDIA

Survivor διαρροή: Δείτε πού βρίσκονται τώρα και ποιοι είναι οι παίκτες του Ημιτελικού!

Survivor διαρροή: Δείτε πού βρίσκονται τώρα και ποιοι είναι οι παίκτες του Ημιτελικού!

Survivor: «Οι παίκτες θα φύγουν νωρίτερα από τον Άγιο Δομίνικο και θα μεταφερθούν σε μέρος εκτός Ελλάδας, χωρίς κινητό, προκειμένου να είναι απομονωμένοι και να μην έχουν καμία πληροφόρηση ή επικοινωνία σχετική με το Survivor».

Τα παραπάνω είχε δηλώσει πριν λίγες ημέρες η Άλκηστις Μαραγκουδάκη αναφορικά με την τελική τετράδα του Survivor.

Η αλήθεια, ωστόσο, είναι άλλη και πιθανότατα η διευθύντρια προγράμματος του ΣΚΑΙ ήθελε να… παραπλανήσει τους δημοσιογράφους για να μην υπάρξει διαρροή και «εντοπιστούν» οι παίκτες!

Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες η αρχική σκέψη ήταν πράγματι να μεταφερθούν οι φιναλίστ του Survivor 2017 σε κάποια άλλη χώρα - στην Τουρκία συγκεκριμένα - ωστόσο τα σχέδια άλλαξαν τελευταία στιγμή.

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα νέα για το Survivor

Κι αυτό διότι κρίθηκε σκόπιμο από την πλευρά της παραγωγής οι παίκτες να παραμείνουν στον Άγιο Δομίνικο μέχρι τις αρχές Ιουλίου, οπότε και θα ταξιδέψουν κάτω από άκρα μυστικότητα στην Ελλάδα.

Όσο για το ποιοι είναι αυτοί;

Σύμφωνα με τις διαρροές που έχουν δει μέχρι στιγμής το φως της δημοσιότητας, στο μεγάλο Ημιτελικό θα αναμετρηθούν οι Γιώργος Αγγελόπουλος, Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, Κωνσταντίνος Βασάλος και Γιάννης Σπαλιάρας.

Μένει φυσικά να δούμε αν θα επιβεβαιωθούν!

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα νέα για το Survivor

Σχετικές ειδήσεις