Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ

PHOTOS&VIDEO

MEDIA

Κορονοϊός: Παίκτης του ελληνικού Survivor προσφέρει το διαμέρισμά του σε γιατρούς (vid+pics)

Newsbomb

Η κίνηση ανθρωπιάς του Ορέστη Τσανγκ να παραχωρήσει το διαμέρισμά του σε γιατρούς και νοσηλευτές έχει προκαλέσει συγκίνηση. 

Ο γνωστός επιχειρηματίας, Oρέστης Τσανγκ, με καταγωγή από την Κίνα ο οποίος έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από το ριάλιτι επιβίωσης Survivor, ζει μόνιμα στη Θεσσαλονίκη και βιώνει την κατάσταση καραντίνας που βιώνουμε όλοι.

Πρόσφατα μέσα από ανάρτησή του στο Instagram του ο ίδιος ανακοίνωσε πως παραχωρεί το διαμέρισμά του στη Αθήνα, για να εξυπηρετήσει κάποιον γιατρό ή νοσηλευτή που ίσως το χρειάζεται για να μείνει προκειμένου να μην έρχεται σε επαφή με τους δικούς του ανθρώπους μιας και έρχεται σε συνεχή επαφή με ασθενείς που ίσως είναι προσβεβλημένοι από τον κορονοϊό.

«Θέλω να προσφέρω ένα διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας για έναν γιατρό ή νοσηλευτή που το έχει ανάγκη να μείνει, γιατί φοβάται να μην κολλήσει την οικογένειά του, για όλη την διάρκεια του #covid19 στη χώρα μας.

Ευχαριστούμε όλους τους γιατρούς και νοσηλευτές που δίνουν μάχη για τη δημόσια υγεία!!», είχε γράψει.

Ο ίδιος μίλησε στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη για αυτή τη συγκινητική του προσφορά ενώ περιέγραψε και πώς εκείνος βιώνει την καραντίνα.

Δείτε τι είπε ο επιχειρηματίας στο σχετικό απόσπασμα που ακολουθεί...