Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
MEDIA

Survivor Spoiler (24/02): H αποχώρηση που θα αλλάξει για πάντα την κόκκινη ομάδα (vid)

Newsbomb

Survivor Spoiler: Το βράδυ της Τρίτης (23/02) είδαμε τον δεύτερο αγώνα ασυλίας του Survivor στον οποίο οι μπλε πήραν τη νίκη μετά από ένα συγκλονιστικό ματς. 

Στο αποψινό επεισόδιο του Survivor, εκτός από το αγώνισμα με έπαθλο επικοινωνία θα παρακολουθήσουμε και ακόμη μία αποχώρηση η οποία είναι γυναικεία υπόθεση.

Η χθεσινή ήττα οδήγησε την κόκκινη ομάδα στο συμβούλιο του νησιού και στην ψηφοφορία.

Οι τρεις υποψήφιες προς αποχώρηση από την κόκκινη ομάδα είναι η Ανθή Σαλαγκούδη, η Σοφία Μαργαρίτη και η Μαριάνθη Κάσδαγλη.

Σύμφωνα με την εκπομπή, Love It, η αποψινή αποχώρηση… θα αλλάξει τα πάντα στην κόκκινη ομάδα!

Survivor Spoiler: Τραυματίζεται σοβαρά η Ελευθερία

Στο σημερινό επεισόδιο του Survivor μετά την αντιπαράθεση του Τριαντάφυλλου και του Κώστα στους Κόκκινους, θα επέλθει η "ειρήνη", αφού οι δύο παίκτες θα αποφασίσουν να συμφιλιωθούν και να αφήσουν στην άκρη τις διαφορές τους, δίνοντας τα χέρια.

Αυτό, θα προκαλέσει τον εκνευρισμό της Σοφίας, η οποία θα θεωρήσει την κίνησή τους μέρος μιας γενικότερης στρατηγικής από τη μεριά του Κώστας, ώστε να μην κινδυνεύσει ξανά και να διατηρήσει την παραμονή του στο Survivor.

Παράλληλα, οι παίκτες των δύο ομάδων θα έχουν ένα ακόμα δύσκολο αγώνισμα, βάζοντας τα δυνατά τους με έπαθλο επικοινωνίας. Ένα αγώνισμα που απαιτεί μυϊκή δύναμη, αλλά και συνεργασία των παικτών μεταξύ τους. Κατά τη διάρκεια του αγώνα θα υπάρξει ένας σοβαρός τραυματισμός της Ελευθερίας, η οποία θα χτυπήσει το γόνατό της και θα πρέπει να δεχτεί ιατρική φροντίδα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Δεκαήμερο -«φωτιά»: Στο Αιγαίο ο τουρκικός στόλος – Στήνει «τείχος» η Ελλάδα, έρχονται και οι Γάλλοι