Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
MEDIA

«Η Φάρμα» Spoiler: Πρόσωπο – έκπληξη μπαίνει στο παιχνίδι (vid)

Newsbomb

«Η Φάρμα» Spoiler: Η Φάρμα μπαίνει στην τρίτη τηλεοπτική της εβδομάδα κι ενώ οι αποχωρήσεις και οι οικειοθελείς αποχωρήσεις συνεχίζονται, έρχονται και κάποιες νέες αφίξεις που θα ταράξουν τα νερά.

Μετά τον Σταύρο Ξιαρχό, άλλος ένας παίκτης ετοιμάζεται να μπει στη «Φάρμα».

Το «Πρωινό» αποκάλυψε ότι στο ριάλιτι μπαίνει ένας ακόμη νέος παίκτης, ο Κώστας Γκρέκας.

Ο Κώστας Γκρέκας εμφανίστηκε μέσω skype σύνδεσης στην εκπομπή και δήλωσε: «Μπαίνω σε 2-3 μέρες». Μάλιστα, ανέφερε και τα πρόσωπα με τα οποία θεωρεί ότι θα κάνει περισσότερο παρέα: «Πιστεύω ότι θα κάνω παρέα με τον Τζώρτζογλου, με τον Πάτρα, πιστεύω θα δέσουμε».

«Εγώ θα μπω μέσα και θα τα διορθώσω όλα! Θα δείτε», είπε χαρακτηριστικά ο Κώστας Γκρέκας στο τέλος της σύνδεσης.

Πήγαν... περίπατο οι προμήθεΟι μέρες στη

«Φάρμα» άρχισαν να γίνονται δύσκολες. Και ο λόγος είναι ότι λόγω κακοδιαχείρισης οι προμήθειες εξαντλήθηκαν και πλέον η πείνα θα φέρει γκρίνια.

Το «Πρωινό» έδειξε αποκλειστικά πλάνα από το νέο επεισόδιο που δεν θα είναι και πολύ ευχάριστο. Όπως αποκάλυψαν το πρωί της Τρίτης (23/03) οι παίκτες θα διαπιστώσουν πως... θα πέσει πείνα, καθώς οι προμήθειες από λάθος χειρισμό, δεν θα φτάσουν ενώ ένα νέο περιστατικό με πρωταγωνίστρια την Κυριακή θα φέρει αναστάτωση.

Την ίδια ώρα, οι διαβουλεύσεις για την αρχηγία είναι έντονες, με τον Μιχάλη Ιατρόπουλο και τον Στράτο Τζώρτζογλου να συζητούν το θέμα ώστε να βγουν μπροστά.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πρωτοφανής επίθεση σε σύζυγο αστυνομικού στους Αμπελόκηπους - Της έριξαν γροθιά