Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
MEDIA

GNTM 4: Τηλεφωνική επικοινωνία με την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου - Γιατί απουσίαζε (vid)

Newsbomb

Ξεκίνησε να προβάλλεται το πρώτο μέρος του μεγάλου τελικού του GNTM 4 μέσα από τη συχνότητα του Star.

Τα συναισθήματά τους που έφτασαν στον μεγάλο τελικό του GNTM 4, εξέφρασαν οι τρεις φιναλίστ λίγο πριν την φωτογραφική τους δοκιμασία, αυτή του πρώτου μέρους της τελικής αναμέτρησης. Όπως ξεκαθάρισε η Ζενεβιέβ Μαζαρί, η δοκιμασία του τελικού θα χωριστεί σε δύο μέρη. Το πρώτο μέρος αποτελείται από δύο διαφορετικές φωτογραφήσεις. Τα μοντέλα θα έπρεπε μέσα σε μια ημέρα να φωτογραφηθούν σε δύο διαφορετικά μέρη με διαφορετικό styling. Κυβέλη, Όλγα και Κωνσταντίνος φόρεσαν haute couture δημιουργίες, με τον κριτή Δημήτρη Σκουλό να κρατάει την κάμερα.

Ο γνωστός φωτογράφος δήλωσε ιδιαίτερα συγκινημένος που θα φωτογραφίσει τα επίδοξα μοντέλα. «Ξέρω ότι όταν σας φωτογραφήσω όλο αυτό τελειώνει, κι αυτό εμένα με θλίβει», είπε ο Δημήτρης Σκουλός, λέγοντας στη συνέχεια τα καλύτερα λόγια στους τρεις φιναλίστ.

Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου απουσίαζε από το αποψινό επεισόδιο του GNTM λόγω ενός προβλήματος υγείας και οι κριτές επικοινώνησαν μαζί της μέσω βιντεοκλήσης.

«Η αγωνία είναι αυξημένη για τα παιδιά αλλά είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρουν και θα τα πάνε πάρα πολύ καλά. Έχουν εκπαιδευτεί από τους καλύτερους. Να τα περάσετε τέλεια! Καλή επιτυχία», είπε η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου στους άλλους τρεις κριτές όταν την κάλεσαν με βίντεο-κλήση.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ράδιο Αρβύλα - Οργή Κανάκη για Παναγιωτόπουλο: «Χυδαίο αυτό που έκανε» - Το μήνυμα στην κοπέλα

Σοκαριστική αποκάλυψη: Σύλληψη νηπιαγωγού που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση 4χρονου

Στενός συνεργάτης του Τράγκα κατηγορεί τον γιατρό του: «Δεν τιμά τον νεκρό, πρώην ασθενή του»