Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
MEDIA

Survivor - Ρουβάς: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρηση - «Κοιτάζομαι στον καθρέφτη, δεν ντρέπομαι»

Newsbomb

Ο Απόστολος Ρουβάς αποχώρησε από το Survivor και παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη στην εκπομπή «Love It»

Ο Απόστολος Ρουβάς μεταξύ άλλων, μίλησε για την εμπειρία του στο Survivor αλλά και για το περιστατικό με τον Γιώργο Ταλάντσεβ και τον Άρη Σοϊλέδη. «Αισθάνομαι πάρα πολύ καλά. Μετά από 140 μέρες στο παιχνίδι νομίζω ότι έχω ζήσει πάρα πολύ την εμπειρία του Survivor και έχω ξεπεράσει κατά πολύ τις προσδοκίες μου και νιώθω αρκετά χαρούμενος που έζησα όλη αυτή την εμπειρία», είπε αρχικά ο Απόστολος Ρουβάς.

Και συνέχισε, λέγοντας: «Στο παιχνίδι ήμουν ο εαυτός μου και είμαι σίγουρος ότι ο κόσμος αυτό το πράγμα το έχει δει και ο καθένας μπορεί να ισχυριστεί ό,τι θέλει. Αισθάνομαι πολύ καλά με τον εαυτό μου και ξέρω ότι όταν κοιτάζομαι στον καθρέφτη, δεν ντρέπομαι».

Σχετικά με το περιστατικό με τον Άρη Σοϊλέδη και τον Γιώργο Ταλάντσεβ, ο Απόστολος Ρουβάς σχολίασε: «Είμαι σίγουρος ότι αρκετοί από τους παίκτες αν είχαν τη δυνατότητα να τηλεφωνήσουν χωρίς να τους καταλάβει κάποιος, θα το έκαναν. Θεωρώ πως ήταν ειλικρινή η συγγνώμη και του Άρη και του Τάλα και γενικότερα πιστεύω ότι μετάνιωσαν. Ο Άρης δεχόταν πάρα πολλές επιθέσεις από συμπαίκτες του και γενικότερα του προσάπτουν πράγματα που δεν ισχύουν, τον είχαν στοχοποιήσει».

«Ο Τάκης έψαχνε μια ευκαιρία να στήσει τον Άρη στον τοίχο. Αυτό που ήθελε ήταν να εκθέσει τον Άρη και να τον φέρει αντιμέτωπο με τον κόσμο, που τον δικαίωσε», πρόσθεσε.