Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
MEDIA

Ζόζεφιν: «Δεν έπρεπε να βρίσκεται εκείνη τη στιγμή εκεί» (video)

Newsbomb

Η Ζοζεφίν έδωσε την απάντησή της για το περιστατικό στα MAD VMA 2022.

Μετά την προβολή των MAD VMA 2022 το βράδυ της Παρασκευής (1/7), το όνομα της Ζοζεφίν έγινε trend στο Twitter για τον λάθος λόγο.

Αιτία ήταν πως δεν κόπηκε στο μοντάζ η εμφάνισή της, μετά το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας όπου φαίνεται με τον Γιώργο Αρσενάκο, να σπρώχνουν έναν άνδρα που κουβαλούσε νερά.

Μετά το «κράξιμο» στα social media, η τραγουδίστρια θέλησε να απαντήσει μέσω stories στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Όσο αφορά αυτό που έγινε με το παλικάρι, θέλω να σας πω κάποιες αλήθειες τώρα και να καταλάβετε τη δικιά μας πλευρά.

Ξεκινώντας θέλω να πω πως δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μίλαγα άσχημα σε κάποιον εργαζόμενο ή σε κάποιον άνθρωπο που ήταν εκεί βγάζοντας το ψωμί του. Θέλω να πω πως αυτός ο άνθρωπος δεν ήταν κάποιο παιδάκι, δεν ήταν κάποιος εργαζόμενος, δεν ήταν κάποιος σερβιτόρος, ήταν ένας φίλος ενός καλλιτέχνη που καθόταν πίσω μου.

Δεν έπρεπε να βρίσκεται εκείνη τη στιγμή εκεί πέρα. Η αλήθεια είναι πως το παιδί αυτό έφερνε σουβλάκια και μπουκαλάκια νερό για να φάει αυτός ο καλλιτέχνης και εκείνη τη στιγμή έτυχε να γίνεται η απονομή του βραβείου μου.

Θέλω να ξανά τονίσω πως δεν ήταν κάποιο παιδάκι, ούτε εργαζόμενος, δεν ήταν κάποιος εκεί για το μεροκάματο. Αν ήταν κάποιος εκεί για το μεροκάματο, ήταν ο άνθρωπος που ήταν στην κάμερα, που ήταν πάνω από 6 ώρες όρθιος στεκόμενος στα πόδια του και έπρεπε να έχει ένα καθαρό πλάνο. Γιατί πέρα από ένα live, ήταν ένα τηλεοπτικό show που εσείς σήμερα (σ.σ. χθες) είδατε στο σπίτι σας. Ευχαριστώ πολύ. Με εκτίμηση Ζόζεφιν», ανέφερε η τραγουδίστρια.