Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
MEDIA

«Σφάχτηκαν» ξανά στον ΣΚΑΪ για την Πανεπιστημιακή Αστυνομία: Δεν άφηναν να γίνει το break!

Newsbomb

Νέα οξεία αντιπαράθεση στον «αέρα» της πρωινής εκπομπής του ΣΚΑΪ, «Σήμερα», αυτή τη φορά με θέμα την Πανεπιστημιακή Αστυνομία.

Καθημερινό έχει γίνει πλέον το φαινόμενο των διαπληκτισμών στο πάνελ της πρωινής εκπομπής του ΣΚΑΪ. Το στούντιο του «Σήμερα» έχει μετατραπεί σε… αρένα, με τους καλεσμένους να «αρπάζονται» και την Πέμπτη (29/9), αυτή τη φορά με θέμα την Πανεπιστημιακή Αστυνομία.

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Χατζησωκράτης, μέλος της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ είχε μια έντονη αντιπαράθεση με τον πρόεδρο των ειδικών φρουρών, Βασίλη Ντούμα. Η διαμάχη των δύο ήταν τόσο έντονη που δεν... άφηνε τους παρουσιαστές να πάνε σε break.

Νωρίτερα, στην ίδια εκπομπή, ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Παύλος Μαρινάκης έριξε ευθύνες στην Αριστερά για την κατάσταση ανομίας που επικρατεί, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, στα περισσότερα Πανεπιστήμια της χώρας.

Στο ίδιο μήκος κύματος και η τοποθέτηση του δημοσιογράφου του σταθμού, Άρη Πορτοσάλτε, ο οποίος έκανε λόγο για πέπλο προστασίας από την ιδεολογία της Αριστεράς προς τους παραβατικούς στον χώρο των Πανεπιστημίων.

Μάλιστα, ο ίδιος λίγη ώρα νωρίτερα δεν είχε διστάσει να αναφέρει πως δεν αρκεί η Πανεπιστημιακή Αστυνομία αλλά χρειάζεται κανονική δύναμη της ΕΛΑΣ στα πανεπιστήμια.