Τι απαντά η νεαρή δημοσιογράφος Μπάγια Αντωνοπούλου για την αποχώρησή της από τον ΑΝΤ1 - Τι αντιπρόταση της έγινε, την οποία δεν δέχθηκε - Αποκλειστικές δηλώσεις στο OPEN

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Ευτυχείτε», στο Open μίλησε η δημοσιογράφος Μπάγια Αντωνοπούλου μετά τη λήξη της συνεργασίας της με τον ΑΝΤ1.

Όπως εξήγησε η ίδια, μετά την ένταση που δημιουργήθηκε ανάμεσα σε εκείνη και τον Γιώργο Παπαδάκη η ίδια αποφάσισε να μην επιστρέψει ξανά στην εκπομπή, παρόλο που αυτό ήταν κάτι που της ζητήθηκε από το κανάλι.

Στη συνέχεια, όπως επιβεβαίωσε είχε πρόταση από τους ιθύνοντες να επιστρέψει στο ρεπορτάζ, κάτι που όπως άφησε να εννοηθεί δεν την ενδιαφέρει τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Σε ερώτηση των αδελφών Ράντη αν της έγινε επίσημη πρόταση από το κανάλι του Αμαρουσίου να συμμετέχει στην ενημερωτική εκπομπή που πιθανότατα θα ξεκινήσει τα Σαββατοκύριακα, εκείνη ξεκαθάρισε τι πραγματικά ισχύει, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο το επόμενο βήμα της να μην είναι αποκλειστικά στο χώρο της ενημέρωσης.

«Κάθε πόρτα που κλείνει, ανοίγει μια νέα», δήλωσε η δημοσιογράφος.

Δείτε όσα είπε το πρωί της Δευτέρας στην εκπομπή «Ευτυχείτε» στο Open.