ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

INGREECE: Online η μεγαλύτερη διεθνής ελληνορωσική έκθεση ακινήτων

INGREECE: Online η μεγαλύτερη διεθνής ελληνορωσική έκθεση ακινήτων

Η μεγαλύτερη διεθνής ελληνορωσική έκθεση ακινήτων ΙΝGREECE θα πραγματοποιηθεί φέτος διαδικτυακά από 19 έως 25 Απριλίου 2021, από την MIPIF & Event Property.

Προσαρμοσμένη στα δεδομένα της πανδημίας, η έκθεση INGREECE βρίσκεται για πρώτη φορά σε ηλεκτρονική μορφή για ελληνικές μεσιτικές εταιρείες και ρωσόφωνους αγοραστές από όλο τον κόσμο.

Η έκθεση θα περιλαμβάνει:

  • Διαδικτυακά περίπτερα με πληροφορίες για κάθε εκθέτη
  • Λεπτομερή περιγραφή ακινήτων των εκθετών
  • Σεμινάρια και συμβουλευτική από τους κορυφαίους επιχειρηματίες του κλάδου
  • Δυνατότητα online συζητήσεων και υποβολής ερωτήσεων κατά τη διάρκεια των σεμιναρίων μέσω σύγχρονης πλατφόρμας
  • Ειδική διαφημιστική καμπάνια για κάθε περιοχή, με χρήση εφαρμογών όπως Yandex, Direct Mailing, Google Ads και Social Media
  • Online γραμματειακή υποστήριξη

Οι εκθέτες που θα λάβουν μέρος προωθώντας τα ακίνητά τους, θα έχουν το προνόμιο να κάνουν γνωστή την επιχείρησή τους σε ένα ευρύ παγκόσμιο κοινό αγοραστών, μέσω της υποστήριξης των παροχών που προσφέρονται από την έκθεση, όπως δημοσίευση πληροφοριών για την επιχείρησή τους, online συζητήσεις με υποψήφιους αγοραστές, σεμινάρια, προβολή συγκεκριμένου αριθμού ακινήτων και σχεδιασμό διαφήμισης.

Η INGREECE είναι μια απόλυτα επιτυχημένη διεθνής έκθεση με ρωσόφωνους επενδυτές από όλο τον κόσμο, 3 δις ευρώ επενδύσεις σε ελληνικά ακίνητα και 20.000 επισκέπτες.

Η μεγαλύτερη διεθνής online real estate έκθεση INGREECE θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα και την υποστήριξη του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων της Ελληνικής Δημοκρατίας.

Ροή Ειδήσεων