ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Fruit Pelekis Company Ltd: Ο «ηγέτης» στο χώρο της τροφοδοσίας που είναι πάντα και παντού δίπλα μας

Fruit Pelekis Company Ltd: Ο «ηγέτης» στο χώρο της τροφοδοσίας που είναι πάντα και παντού δίπλα μας

Συμπληρώνοντας έναν χρόνο από την έναρξη της πανδημίας στη χώρα μας, πλέον έχουμε διανύσει ένα αρκετά ικανοποιητικό διάστημα ώστε να κοιτάξουμε πίσω και να αναλογιστούμε πόσο και πώς επηρέασε τη ζωή μας αυτή η πρωτόγνωρη κατάσταση.

Ομολογουμένως, οι συνθήκες ήταν και παραμένουν ιδιαίτερα δύσκολες, ταυτόχρονα όμως μέσα από αυτές, διδαχθήκαμε μερικά σημαντικά μαθήματα. Νέες, σύγχρονες έννοιες όπως η κοινωνική αποστασιοποίηση, η τηλεργασία και οι διαδικτυακές αγορές, καθόρισαν εκ νέου τον τρόπο ζωής μας και μας παρακίνησαν να ανακαλύψουμε τους τρόπους με τους οποίους θα κάνουμε πιο άνετη και εύκολη την καθημερινότητά μας.

Σε αυτή την προσπάθεια βέβαια δεν ήμασταν μόνοι, καθώς οι μεγάλες εταιρίες, τα πολυκαταστήματα, τα σούπερ μάρκετ, τα καταστήματα ένδυσης, τα φαρμακεία, ανταποκρίθηκαν με ετοιμότητα στις αυξανόμενες απαιτήσεις της εποχής αλλά και τις ανάγκες του καταναλωτικού κοινού, παρέχοντάς μας καθημερινά προϊόντα και υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών. Μέσα σε αυτούς βέβαια, συγκαταλέγεται και η Fruit Pelekis Company Ltd, ο «ηγέτης» στον χώρο του χονδρικού εμπορίου ελληνικών και εισαγόμενων οπωροκηπευτικών, μία εταιρία με διαρκώς αναπτυσσόμενη πορεία, η οποία μέσα από μία διαρκή προσπάθεια έχει καταφέρει να ξεχωρίσει τα τελευταία χρόνια, διασφαλίζοντάς μας καθημερινά φρέσκα και ποιοτικά προϊόντα από επιλεγμένους και κορυφαίους παραγωγούς.

Παρότι πρόκειται για μία εταιρία που δραστηριοποιείται ως επί το πλείστον στην τροφοδοσία των καταστημάτων εστίασης, έχοντας συγκεντρώσει ένα ανταγωνιστικό και «πλούσιο» πελατολόγιο, πλέον μας δίνει τη δυνατότητα να προμηθευτούμε τα καλύτερα φρούτα και λαχανικά για το νοικοκυριό μας, μέσα από την οθόνη του smartphone μας ή πραγματοποιώντας απλώς ένα τηλεφώνημα. Παρακάτω, λοιπόν, έχουμε συγκεντρώσει τους λόγους που αξίζει την εμπιστοσύνη μας, διότι αυτοί είναι που την έχουν κατατάξει στη θέση Νο1, ως τον πιο προτιμώμενο προμηθευτή νώπων και φρέσκων οπωροκηπευτικών!

Μας προσφέρει μία τεράστια ποικιλία και μία αξεπέραστη ποιότητα

Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε πως ακριβώς επειδή η εταιρία μετράει πολλά χρόνια στον κλάδο του χονδρικού εμπορίου ελληνικών και εισαγόμενων φρούτων και λαχανικών, έχει καταφέρει να συνάψει επιλεκτικές συνεργασίες με τους καλύτερους παραγωγούς, από τους οποίους παραλαμβάνει σε καθημερινή βάση τα πιο φρέσκα και ποιοτικά προϊόντα. Το «χαρτοφυλάκιο» των προϊόντων της διακρίνεται για την τεράστια ποικιλία και την αξεπέραστη ποιότητά του, ενώ χάρη στις σύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις και τις αποθήκες που διαθέτει στην περιοχή του Αιγαλέω, καθώς και τους έμπειρους εργαζόμενους με πολυετή πείρα στον τομέα των τροφοδοσιών, οι οποίοι πραγματοποιούν μία διαρκή προσπάθεια όλες τις ώρες της ημέρας, μπορούμε εμείς να απολαμβάνουμε καθημερινά στο τραπέζι μας, τα καλύτερα προϊόντα του τόπου μας -και όχι μόνο.

Βρίσκεται 24 ώρες πάντα και παντού δίπλα μας

Έχοντας ως πρωταρχικό στόχο την άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση των πελατών της, η αφοσιωμένη ομάδα της Fruit Pelekis Company Ltd, φροντίζει ώστε να μη λείπει τίποτα από το σπίτι μας, πραγματοποιώντας καθημερινά κατ’ οίκον παραγγελίες σε όλα τα είδη φρούτων, λαχανικών και ριζών. Πιο συγκεκριμένα, μας δίνει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουμε την παραγγελία μας διαδικτυακά, μέσω Viber ή email, καθώς και τηλεφωνικά, καλώντας από τις 06:00 το πρωί μέχρι τις 00:00 τα μεσάνυχτα, Δευτέρα με Σάββατο. Ανεξάρτητα από την ώρα που θα ολοκληρώσουμε την παραγγελία μας, η παραλαβή των προϊόντων θα πραγματοποιηθεί μέσα στην επόμενη κιόλας ημέρα, μεταξύ 06:00 και 19:00, με βασικό γνώμονα πάντα την προστασία και την ασφάλεια όλων. Η ελάχιστη τιμή για κάθε παραγγελία είναι 30 ευρώ, ανεξάρτητα εάν βρισκόμαστε εντός ή εκτός Αττικής.

Έχει «κερδίσει» την εμπιστοσύνη των επαγγελματιών της εστίασης

Όπως αναφέραμε ήδη νωρίτερα, η Fruit Pelekis Company Ltd είναι ειδική στον χώρο τροφοδοσίας, παρέχοντας προϊόντα υψηλών προδιαγραφών στους επαγγελματίες του χώρους της εστίασης. Βελτιώνοντας συνεχώς την ανταγωνιστικότητα και τη βιώσιμη ανάπτυξη της εταιρείας, χάρη στη συνέπεια, τη δέσμευση, την αξιοπιστία, το food service και την καινοτομία των ομάδων της, έχει «κερδίσει» εδώ και χρόνια την εμπιστοσύνη και την προτίμηση των ανθρώπων που απασχολούνται στον κλάδο της γαστρονομίας και της εστίασης. Συνεπώς, η ίδια η πορεία της εταιρίας αποδεικνύει έμπρακτα πως το βασικό μέλημά της και ο μείζων λόγος ύπαρξής της, είναι η όσο το δυνατόν καλύτερη εξυπηρέτηση των αναγκών του πελάτη.

Εφόσον, λοιπόν, η Fruit Pelekis Company Ltd έχει καταφέρει να εδραιωθεί μέσα από τις συνεργασίες της με τους απαιτητικούς γνώστες του κλάδου της μαγειρικής και της εστίασης, μήπως ήρθε η ώρα να τη γνωρίσουμε και εμείς καλύτερα; Με ένα σύντομο τηλεφώνημα, ο πρώτος διαθέσιμος εκπρόσωπος θα είναι στη διάθεσή μας, για να μας ενημερώσει σχετικά με τα προϊόντα που είναι διαθέσιμα, τα βήματα που χρειάζεται να πραγματοποιήσουμε για την παραγγελία μας αλλά και οτιδήποτε άλλο χρειαστούμε!

Για περισσότερες πληροφορίες ή παραγγελίες

Κεντρική Αγορά Αθηνών Γ – 50, Αγ. Ι. Ρέντης

Κέντρο διανομής – Έδρα: Κνωσού 16, Αιγάλεω

Τηλ.: 2114182494

Viber: 6941482314

Email: sales@fruitpelekis.gr