ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

«Αυτές είναι οι στιγμές μας»: Η νέα ταινία της μπύρας ΑΛΦΑ

«Αυτές είναι οι στιγμές μας»: Η νέα ταινία της μπύρας ΑΛΦΑ

Η νέα ταινία της ΑΛΦΑ αναδεικνύει τις αληθινές, αυθόρμητες και τσαλακωμένες στιγμές που ζούμε με τους ανθρώπους μας. Και αυτές κάνουν τις σχέσεις μας πιο δυνατές

Η νέα ταινία της μπύρας ΑΛΦΑ με τίτλο «Αυτές είναι οι στιγμές μας» αναδεικνύει τις ουσιαστικές ανθρώπινες σχέσεις που μας καθορίζουν και διαμορφώνονται μέσα από τις κοινές στιγμές μας.

Η ΑΛΦΑ, συνεπής στην επικοινωνία της, μιλάει με ένα ουσιαστικό και παράλληλα συναισθηματικό τρόπο στο κοινό της, επιλέγοντας να περιγράψει στη νέα της καμπάνια, τις αληθινές στιγμές μεταξύ ανθρώπων που ανήκουν στον κλειστό κύκλο εμπιστοσύνης του καθένα από εμάς, την οικογένεια, το σύντροφο και τους κοντινούς μας φίλους. Απολύτως αληθινές και βγαλμένες από πραγματικά σκηνικά της ζωής, είναι εκείνες οι στιγμές που τελικά μας κάνουν να ερχόμαστε στ’ αλήθεια πιο κοντά με τους ανθρώπους μας, δυναμώνοντας τους δεσμούς μας. Μέσα στις στιγμές αυτές, μια μπύρα ΑΛΦΑ αποτελεί τον συνδετικό κρίκο με τους γύρω μας.

Οι σκηνές της ταινίας περιγράφουν μια πραγματικότητα, δημιουργώντας μια κλιμάκωση συναισθημάτων που εναλλάσσονται μεταξύ της αγάπης, του πόνου, του έρωτα, της συμπόνιας, της φιλίας, της ασφάλειας.

Κοινός παρονομαστής των σκηνών αυτών, είναι η αλήθεια των συναισθημάτων που μοιράζονται οι άνθρωποι μεταξύ τους και οι δεσμοί που αναδεικνύονται είτε οικογενειακοί, είτε ερωτικοί, είτε φιλικοί. Όλα αυτά τα στιγμιότυπα της ζωής, εύκολα και δύσκολα, τα συνδέει μια παγωμένη ΑΛΦΑ που δίνει νόημα και γεύση στις στιγμές μας.

Δείτε την ταινία της ΑΛΦΑ: