ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Το efood τριπλασιάζει τον στόλο του: 4.000 ευκαιρίες απασχόλησης για διανομείς

Το efood τριπλασιάζει τον στόλο του: 4.000 ευκαιρίες απασχόλησης για διανομείς

Όλοι μας έχουμε σκεφτεί πως το ιδανικό περιβάλλον εργασίας, είναι εκείνο που συνδυάζει καλές οικονομικές απολαβές και ανταποδοτικότητα.

Τα παραπάνω πλεονεκτήματα για να επιλέξουμε μία θέση εργασίας, προϋποθέτουν, βέβαια, δύο βασικούς «κανόνες» που μπορούν να κάνουν τη διαφορά στη σύγχρονη εργασιακή πραγματικότητα. Ποιοι είναι αυτοί; Μα φυσικά η ευελιξία και η ελευθερία του εργαζόμενου.

Διότι όπως οι εποχές αλλάζουν, μαζί με εκείνες είναι σημαντικό να εξελίσσονται και όλοι οι τομείς της ζωής μας, με βασικότερο τον επαγγελματικό, ο οποίος αποτελεί μεγάλο και σημαντικό κομμάτι της καθημερινότητάς μας. Για όλους τους παραπάνω λόγους, όλο και πιο πολλοί είναι οι εργαζόμενοι οι οποίοι αναζητούν σήμερα τα πλέον ευέλικτα και σύγχρονα μοντέλα εργασίας, δηλαδή εκείνα που θα τους προσφέρουν τις απαραίτητες χρηματικές απολαβές και συγχρόνως, την πολυπόθητη ελευθερία σε προσωπικό επίπεδο.

Κάθε άλλο παρά τυχαίο είναι, λοιπόν, το γεγονός ότι η υπηρεσία του efood, delivered by efood, βρίσκεται τώρα κάτω από το «μικροσκόπιό» μας, αφού την περίοδο που διανύουμε, όχι μόνο αναζητά 4.000 διανομείς για την υπηρεσία του, αλλά την ίδια ώρα, μας συστήνει ένα νέο, καινοτόμο μοντέλο εργασίας.

Στην περίπτωση, λοιπόν, που η εύρεση ενός μοντέλου εργασίας το οποίο είναι ευέλικτο και ελεύθερο, συνδυάζοντας τις ευνοϊκότερες οικονομικές συνθήκες, είναι ό,τι ψάχνετε, ρίξτε μια ματιά στη λίστα που ακολουθεί για να ανακαλύψετε το πώς και το γιατί η υπηρεσία delivered by efood κάνει τη διαφορά στις μέρες μας.

  1. Παρέχει τις απαραίτητες ανταγωνιστικές αποδοχές

Τι θέλει ένας εργαζόμενος σήμερα, προκειμένου να αισθάνεται πως αξίζει να συνεχίζει να εργάζεται για μία εταιρεία; Μα φυσικά, έχει ανάγκη να γνωρίζει και να βλέπει πως οι προσπάθειές του, ανταμείβονται αναλόγως. Η υπηρεσία διανομής του efood, delivered by efood, λοιπόν, δίνει τώρα σε όσους το επιθυμούν, τη δυνατότητα να εργαστούν είτε με την καθιερωμένη εξαρτημένη σχέση εργασίας, είτε ως ανεξάρτητοι συνεργάτες, μέσω ενός νέου μοντέλου, το οποίο προσφέρει ανταγωνιστικές αποδοχές, πληρωμή ανά παραγγελία και πρόσθετη αμοιβή με βάση τις αποστάσεις. Με λίγα λόγια, ό,τι χρειάζεται ένας εργαζόμενος για να νιώθει πως επιβραβεύεται, ανάλογα με το έργο του.

  1. Προϋπόθεση η ευελιξία και η ελευθερία του εργαζόμενου

Οι ασφυκτικοί ρυθμοί της πόλης, συχνά μας κάνουν να νιώθουμε πως δεν απολαμβάνουμε το αίσθημα ελευθερίας που θα θέλαμε, σε καθημερινή βάση. Φανταστείτε όμως πώς θα ήταν αν μπορούσατε να ορίζατε μόνοι σας τις ώρες και τις ημέρες που εργάζεστε, αυξάνοντας με τον ίδιο τρόπο το εισόδημά σας. Μιλάμε για ένα μοντέλο εργασίας, όπου οι περιορισμοί και οι δεσμευτικές προϋποθέσεις αποτελούν παρελθόν, καθώς η αμοιβή είναι άμεσα συνδεδεμένη με την εργασία σας. Η εισαγωγή του νέου μοντέλου ανεξάρτητης συνεργασίας, αποτελεί την καλύτερη λύση για όσους επιθυμούν να προγραμματίζουν οι ίδιοι τον χρόνο απασχόλησής τους και να έχουν τον απόλυτο έλεγχο του προγράμματός τους, υπολογίζοντας με ακρίβεια τις απολαβές τους. Και το efood εδραιώνει με αυτό το μοντέλο μία ανεξάρτητη συνεργασία με διανομείς, οι οποίοι εργάζονται έχοντας ως γνώμονα την ευελιξία και τον προσωπικό προγραμματισμό.

  1. Στο επίκεντρο η επιβράβευση των εργαζόμενων

Ακόμη και αν μιλάμε για τη «Νο1» υπηρεσία delivery στην Ελλάδα, η οποία μετράει ήδη στο δυναμικό της περισσότερους από 2.000 διανομείς που εξυπηρετούν την υπηρεσία delivered by efood, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως οι διανομείς είναι οι άνθρωποι που αποτελούν τη βάση της εταιρείας. Η συνεχής εξέλιξη της εταιρείας, λοιπόν, οδηγεί και στην εξέλιξη των συνθηκών εργασίας του προσωπικού της, το οποίο βρίσκεται στην κορυφή όλων, με αυξανόμενες ανάγκες. Δείχνοντας έμπρακτα τη σπουδαιότητα των διανομέων για την εταιρεία, λοιπόν, το efood προχωράει σε παροχή πρόσθετης αμοιβής ύψους 100 ευρώ κατά την καλοκαιρινή περίοδο σε κάθε συνεργάτη-διανομέα που θα διανείμει 200 παραγγελίες σε ένα μήνα, ενώ συν τοις άλλοις, παρέχει επαγγελματικό εξοπλισμό και ενδυμασία.

Το σίγουρο είναι ότι τριπλασιάζοντας τον στόλο του, το efood θέτει ταυτόχρονα σε προτεραιότητα τις ανθρώπινες ανάγκες και παρέχει νέες επιλογές συνεργασίας με ευελιξία για τους διανομείς, κάνοντας έτσι τη διαφορά, σε ό,τι αφορά στη σύγχρονη εργασιακή πραγματικότητα. Αν θέλετε να αλλάξετε, λοιπόν, τον τρόπο ζωής σας, ξεκινήστε από τον εργασιακό τομέα και ίσως βρεθείτε και εσείς, ανάμεσα στους συνεργάτες-διανομείς της υπηρεσίας delivered by efood, επιλέγοντας να εργάζεστε όσο θέλετε και όποτε θέλετε!

Γίνε μέλος της ομάδας efood ή μοιράσου τα νέα με όποιον ενδιαφέρεται, ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο: https://riders.e-food.gr/