ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η PFS προσφέρει τα προϊόντα της για το γιορτινό τραπέζι 2.000 οικογενειών στην Ελλάδα

PFS
PFS

Η μεγαλύτερη βιομηχανία παραγωγής γύρου και κρεατοσκευασμάτων στη χώρα, στο πλευρό των συνανθρώπων μας

Για ακόμη μία χρονιά η PFS, η μεγαλύτερη βιομηχανία παραγωγής γύρου και κρεατοσκευασμάτων στην Ελλάδα, παραμένοντας πιστή στις αξίες της και το πνεύμα προσφοράς και αλληλεγγύης που τη χαρακτηρίζει, στηρίζει τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, προσφέροντας τα προϊόντα της για το γιορτινό τραπέζι 2.000 οικογενειών στη χώρα μας.

Την ίδια ώρα, θέλει να ευχαριστήσει τους πελάτες της, για την εμπιστοσύνη που της έχουν δείξει και τη στήριξή τους, εκφράζοντας παράλληλα την ευχή της πως οι φετινές γιορτές και η νέα χρονιά που έρχεται, θα μας βρουν όλους υγιείς και δυνατούς, έτοιμους να πορευτούμε δημιουργικά και με αισιοδοξία και να κερδίσουμε μαζί την κάθε μέρα του νέου έτους.

Να σημειώσουμε πως εκτός από τη μεγαλύτερη βιομηχανία παραγωγής γύρου και κρεατοσκευασμάτων στην Ελλάδα, εδώ και τριάντα χρόνια η PFS είναι ηγέτης στις προτιμήσεις των επαγγελματιών της εστίασης, επενδύοντας συνεχώς σε νέες τεχνολογίες, με σκοπό να προσφέρει προϊόντα που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των σύγχρονων ψητοπωλείων και εστιατορίων.

Το 2021, μάλιστα, η PFS μπήκε στην ελληνική και την παγκόσμια αγορά με μία ευρεία γκάμα νέων κωδικών σε παναρισμένα και προψημένα προϊόντα κρέατος, που παράγονται σε μία από τις πιο σύγχρονες μονάδες παραγωγής στην Ευρώπη. Για την ακρίβεια, παράγονται στη νέα, τελευταίας τεχνολογίας, μονάδα παραγωγής της εταιρείας, συνολικής επένδυσης 13,5 εκατομμυρίων ευρώ.