ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ένα παιχνίδι αστυνομικού μυστηρίου «ζωντανεύει» στη Ρεματιά Χαλανδρίου στις 8 Μάϊου

Ένα παιχνίδι αστυνομικού μυστηρίου «ζωντανεύει» στη Ρεματιά Χαλανδρίου στις 8 Μάϊου

Δεν χρειάζεται πια να ξεδιαλύνετε τα μυστήρια και να ξεσκεπάζετε τους ενόχους από την άνεση του καναπέ σας! Το κυνήγι της Σμαραγδένιας Πάπιας είναι η ευκαιρία που ζητούσατε για να αποδείξετε το αστυνομικό σας δαιμόνιο.

Πρόκειται για ένα παιχνίδι, με «άρωμα» μυστηρίου μιας άλλης εποχής που θα πλανάται την Κυριακή 8 Μαΐου πάνω από τη Ρεματιά Χαλανδρίου, όπου και θα στηθεί η πολύχρωμη γιορτή, σύμφωνα με τον Δήμο.

Για τέσσερις ώρες, (από τις 10.00 μέχρι τις 14.00), οι παίκτες ως επίδοξοι ερευνητές θα κληθούν να σκεφτούν συνδυαστικά και να ψηφίσουν τον δράστη της κλοπής της «Σμαραγδένιας Πάπιας», μιας πολύτιμης καρφίτσας, έργο καθόλου εύκολο, καθώς και οι οκτώ ύποπτοι (ηθοποιοί) έχουν ένοχα μυστικά.

Οι παίκτες θα παραλάβουν το καρνέ ερευνητή για να κρατούν σημειώσεις σχετικά με τις κινήσεις, τα αντικείμενα και τα χαρακτηριστικά των υπόπτων, ενώ μια εφημερίδα θα τους τροφοδοτήσει με τις πληροφορίες – κλειδιά για να φτάσουν σε ασφαλές συμπέρασμα.

Το παιχνίδι διοργανώνεται από το Acropolis Treasure Hunt στα πλαίσια του Φεστιβάλ Αστυνομικής Λογοτεχνίας, απευθύνεται μόνο σε ενήλικες και παιδιά από 9+ ετών (με καθοδήγηση από ενήλικα) και έχει διάρκεια περίπου 1,5 ώρα, ενώ οι ομάδες που θα μαντέψουν σωστά θα συμμετέχουν σε κλήρωση και θα ανταμειφθούν για τις ικανότητές τους.

Με περιορισμένο τον αριθμό συμμετοχών για την αποφυγή συνωστισμού, συστήνεται η έγκαιρη κράτηση ενώ για περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα theacropolistreasurehunt.com/duck

Αιτήσεις Συμμετοχής:

https://forms.gle/bAjb87E8XVHYueMj6

Με την υποστήριξη του Δήμου Χαλανδρίου

Με την ευγενική χορηγία:

Copyplus : https://copyplus.com.gr/

εκτυπώσεις - γραφιστικές εφαρμογές – δώρα

#acropolistreasurehunt #mysterygame #AthensCrimeFictionFestival #ΚυνήγιΣμαραγδένιαςΠάπιας #chalandri #LivePerformance #Riddles #halandri #mystery #ΦεστιβάλΑστυνομικήςΛογοτεχνίας