ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η Ποτοποιία Πλωμαρίου Ισίδωρος Αρβανίτης στηρίζει έμπρακτα τη βιώσιμη ανάπτυξη

Η Ποτοποιία Πλωμαρίου Ισίδωρος Αρβανίτης στηρίζει έμπρακτα τη βιώσιμη ανάπτυξη

Η Ποτοποιία Πλωμαρίου Ισίδωρος Αρβανίτης, με έντονο το αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, έδωσε το παρών πριν το Πάσχα στο "Growing Sustainably Together" workshop.

Το workshop ήταν μια πρωτοβουλία του European Travel Retail Confederation (ETRC) και διοργανώθηκε από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών σε συνεργασία με την Hellenic Travel Trade Confederation, με κεντρικό θέμα τη βιώσιμη ανάπτυξη και την αμοιβαία δέσμευση και συμβολή των ενδιαφερόμενων μερών του κλάδου Travel – Retail προς αυτήν την κατεύθυνση. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Media Center του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών με την παρουσία στελεχών – εκπροσώπων επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην αλυσίδα αξίας του Travel Retail.

Στην εναρκτήρια ομιλία της, η πρόεδρος του ETRC, Dr. Jennifer Cords, υπογράμμισε τη σημασία της «ανάληψης δράσης πέραν της συμμόρφωσης», ενώ παράλληλα, συμμετείχε και σε πάνελ συζήτησης για τα οικοσυστήματα των αεροδρομίων και την προστιθέμενη αξία που η συντονισμένη δράση μπορεί να διαμορφώσει, στην πορεία για ένα μέλλον βασισμένο στις αρχές της βιώσιμης ανάπτυξης.

Την εκδήλωση τίμησε με τη συμμετοχή της και η Υφυπουργός Τουρισμού, κυρία Σοφία Ζαχαράκη, η οποία τοποθετήθηκε σχετικά με την αναγκαιότητα αξιοποίησης ερευνητικών στοιχείων για τη διαμόρφωση ολοκληρωμένης στρατηγικής για τον ελληνικό τουρισμό. Ο Head of Duty Free Business της Ποτοποιίας, κύριος Κωνσταντίνος Τριβυζάς τόνισε, με τη σειρά του, την ανάγκη μέριμνας για όλο το φάσμα της βιώσιμης ανάπτυξης εκ μέρους των σύγχρονων ελληνικών επιχειρήσεων.

Η Ποτοποιία Πλωμαρίου «ταξιδεύει» εδώ και χρόνια την ελληνική παράδοση και τα ελληνικά αρώματα σε περισσότερες από 40 χώρες στον κόσμο, καταφέρνοντας να έχει παρουσία στα σημαντικότερα καταστήματα αφορολόγητων ειδών. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, προσέφερε στους παρευρισκόμενους δροσιστικά και γευστικά cocktails με βάση το Ούζο Πλωμαρίου και το Ούζο Άδολο και γέμισε το χώρο με αρώματα Αιγαίου.