ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Το πολυαναμενόμενο Flagship Smartphone vivo X80 Pro 5G ήρθε στην Ελλάδα

Το πολυαναμενόμενο Flagship Smartphone vivo X80 Pro 5G ήρθε στην Ελλάδα
Το vivo X80 Pro 5G ήρθε στην Ελλάδα για Κινηματογραφικές Φωτογραφίες και Βίντεο Επαγγελματικού Επιπέδου.

Η συνεργασία της vivo με την ZEISS φέρνει νέα δεδομένα στην ιστορία των smartphones

Η vivo παρουσιάζει επίσημα στην Ελλάδα το X80 Pro 5G, ένα smartphone ορόσημο καθώς παρέχει στους χρήστες πρωτοποριακή, κορυφαίου επιπέδου Φωτογραφική εμπειρία με νέα κινηματογραφικά χαρακτηριστικά που έχουν σχεδιαστεί σε συνεργασία με την κορυφαία εταιρεία ZEISS.

Βασισμένο στη σειρά Χ της vivo, το X80 Pro αποδεικνύει τη συνεχή επιδίωξη της εταιρείας να καθιερωθεί στην αγορά των smartphones, προσφέροντας τις κορυφαίες φωτογραφικές αποδόσεις, αναβαθμίζοντας την καθημερινότητά μας.

vivo X80 Pro 5G: Η κορυφαία Φωτογραφική Εμπειρία συνεχίζεται

Η vivo, πιστή στο έργο της να δημιουργήσει σχέσεις εμπιστοσύνης και ταύτισης μεταξύ καταναλωτών και brand φέρνει το X80 Pro με εξελιγμένες φωτογραφικές λειτουργίες για μοναδικές επαγγελματικές λήψεις. Το Χ80 Pro διαθέτει μπροστινή κάμερα 32MP και ένα σύστημα τεσσάρων καμερών στο πίσω μέρος, ενώ παράλληλα το νέο, αποκλειστικό σύστημα Camera Planning εξοπλίζει την συσκευή με παρακολούθηση κίνησης του πορτραίτου για μείωση θολών σημείων που προκαλούνται κατά την κίνηση. Επίσης, το Χ80 Pro διαθέτει το τσιπ vivo V1+, προσφέροντας υψηλής ποιότητας εμπειρία στους χρήστες με ενσωματωμένο σύστημα ΑΙ για οπτική βελτίωση επαγγελματικού επιπέδου.

Ωστόσο, αυτό που εντυπωσιάζει στο X80 Pro είναι η λειτουργία τεχνητής νοημοσύνης ΑΙ καθώς επιτρέπει στη συσκευή να αναγνωρίζει αυτόματα τη σωστή λειτουργία για τις συνθήκες φωτισμού, το οποίο ενισχύεται από το σύστημα το ZEISS Natural Color, αναπαριστώντας την πραγματική απόδοση των χρωμάτων κατά τη λήψη.

Η συνεργασία vivo και ZEISS θα σας χαρίσει Χολιγουντιανές απεικονίσεις

Η μεγαλύτερη έκπληξη που μας επιφυλάσσει η vivo είναι η συνεργασία που εξασφάλισε με την ZEISS, την κορυφαία εταιρεία ψηφιακής απεικόνισης, για να προσφέρει στους χρήστες κινηματογραφικό ύφος στη λήψη φωτογραφίας και βίντεο. Το νέο χαρακτηριστικό ZEISS Cinematic Video Bokeh προσδίδει σε κάθε χρήστη τη δυνατότητα να προσεγγίσει καλλιτεχνικά και δημιουργικά την κλασσική αισθητική του Hollywood ενώ η νυχτερινή λήψη αναβαθμίζεται ακόμη περισσότερο με την ZEISS Superb Night Camera και τη Night Sports Mode για ανίχνευση τοπίου αλλά και κίνησης. Ακόμη, το X80 Pro υποστηρίζει την λειτουργία του XDR Photo για διαύγεια των φωτογραφιών της πίσω κάμερας όπως επίσης, και η λειτουργία του XDR Photo, υπογραμμίζει τους αντιθετικούς τόνους στις φωτογραφίες, με σκοπό να αποδώσει περιεχόμενο υψηλής ποιότητας. Μάλιστα, η τεχνολογία ΖEISS T*Coating, ενισχύει την μετάδοση φωτός και συμβάλλει στην μείωση της ανακλαστικότητας του φωτός όπως η λάμψη και το ghosting.

Γρήγορη φόρτιση, ξεκλείδωμα στη στιγμή

Η vivo δίνοντας προτεραιότητα στις βασικές ανάγκες των καταναλωτών της, φροντίζει τόσο για την λεπτομέρεια όσο και για την ουσία. Το νέο X80 Pro λοιπόν έρχεται με σημαντικές αναβαθμίσεις σε επίπεδο μπαταρίας, υποστηρίζοντας Flash Charge 80W αλλά και ασύρματο FlashCharge 50W με μεγάλη μπαταρία 4700mAh. Αυτό σημαίνει ότι με μία τόσο μεγάλη μπαταρία, το X80 Pro μπορεί να φορτιστεί πλήρως μόλις μέσα σε 36 λεπτά.

Ένα δεύτερο χαρακτηριστικό που θα διευκολύνει τη ζωή σας, είναι ο γρήγορος αισθητήρας δακτυλικού αποτυπώματος, που ξεκλειδώνει το κινητό σας στη στιγμή! Το 3D Ultrasonic Large Fingerprint Sensor που διαθέτει, προσφέρει απίστευτα γρήγορη διαδικασία καταγραφής δαχτυλικών αποτυπωμάτων με ένα μόνο πάτημα αλλά και ένα από τα ταχύτερα ξεκλειδώματα, σε μόλις 0,2 δευτερόλεπτα. Η περιοχή αναγνώρισης στην οθόνη είναι 11,1 φορές μεγαλύτερη από τους παραδοσιακούς οπτικούς αισθητήρες δακτυλικών αποτυπωμάτων και για αυτό τον λόγο, η συνολική εμπειρία ξεκλειδώματος βελτιώνεται.

Εμβληματική Απόδοση

Ένα ακόμα σημαντικό χαρακτηριστικό, αποτελεί η διατήρηση της σταθερότητας κατά την υπερλειτουργία και συνεπώς την υπερθέρμανση του κινητού. Το X80 Pro, έχει διαμορφωθεί με τον επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 1, για βελτιωμένη απόδοση της CPU και είναι εξοπλισμένο με βελτιωμένο LPDDR5 και βελτιωμένο UFS3.1 που προσφέρει υψηλή ταχύτητα λειτουργίας και αποθήκευσης. Η vivo έχει φροντίσει για ακόμα μία φορά το κινητό να διαθέτει έναν εξαιρετικά μεγάλο θάλαμο ατμών υγρού ψύξης το οποίο επιτρέπει την μέγιστη επιφάνεια στη διαδικασία της ψύξης για την διατήρηση της σταθερότητας όταν η συσκευή χρησιμοποιείται σε λειτουργίες υψηλής απόδοσης όπως τα παιχνίδια μεγάλης κλίμακας και η εγγραφή βίντεο.

Η Εμπειρία Gaming γίνεται... «παιχνιδάκι»

Το νέο smartphone της vivo έρχεται πλήρως αναβαθμισμένο για να ζήσει κάθε ‘’gamer’’ και μη την απόλυτη εμπειρία παιχνιδιού. Εξοπλισμένο με έναν μεγάλο γραμμικό κινητήρα X-Axis που υποστηρίζεται από τον αλγόριθμο δόνησης, το Χ80 Pro χαρίζει αύξηση ταχύτητας ανταπόκρισης στο χρόνο έναρξης – διακοπής ενός παιχνιδιού κατά 20%, καθιστώντας απολαυστικότερη την gaming εμπειρία. Μάλιστα, το διπλό στερεοφωνικό ηχείο X80 Pro, σε συνδυασμό με τα ισχυρά μπάσα του, παρέχουν ένα ισορροπημένο και βελτιωμένο ηχητικό εφέ, φέρνοντας τα διπλά ηχεία στη σειρά X της vivo, για πρώτη φορά στην ευρωπαϊκή αγορά.

Διαθεσιμότητα

Το vivo X80 Pro , θα είναι διαθέσιμο στο Δίκτυο συνεργαζόμενων Καταστημάτων Λιανικής και Operators στην Ελλάδα, σε χρώμα Cosmic Black, το οποίο αντιπροσωπεύει το χρώμα του νυχτερινού ουρανού.

(*Όλες οι πληροφορίες που παρέχονται βασίζονται στις παραμέτρους τεχνικής σχεδίασης της vivo , στα αποτελέσματα των εργαστηριακών δοκιμών και στα δεδομένα δοκιμών του προμηθευτή. Η πραγματική απόδοση μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την έκδοση λογισμικού , το συγκεκριμένο περιβάλλον δοκιμής και το μοντέλο του smartphone. Όλες οι συγκρίσεις που παρουσιάζονται σε αυτές τις σελίδες , αφορούν αποκλειστικά προϊόντα vivo.

To Χ80 Pro, είναι εξοπλισμένο με τον βασικό φορτιστή vivo (προσαρμογές Flash Charge 20v /4A) και υποστηρίζει ως και 50W. Η πραγματική ισχύς φόρτισης προσαρμόζεται δυναμικά καθώς αλλάζουν οι συνθήκες και υπόκειται στην πραγματική χρήση. Το ασύρματο Flash Charge 50W πρέπει να αγοραστεί ξεχωριστά.)

Σχετικά με την vivo

Η vivo είναι εκ των κορυφαίων εταιρειών τεχνολογίας παγκοσμίως, με κεντρικά γραφεία στην Κίνα, που υποστηρίζονται από δίκτυο Κέντρων Έρευνας και Ανάπτυξης σε Πεκίνο, Σαγκάη, Σενζέν, Ντονγκουάν, Νανζίνγκ, Χανγκζού και Σιάν. Η vivo εστιάζει στην ανάπτυξη Τεχνολογικών Καταναλωτικών Προϊόντων αιχμής, όπως το 5G, η Τεχνητή Νοημοσύνη, ο Βιομηχανικός Σχεδιασμός, η Φωτογραφία αλλά και ορισμένες επιπλέον ανερχόμενες τεχνολογίες.

Tο 2014 έκανε το πρώτο βήμα στις διεθνείς αγορές, με παρουσία σε περισσότερες από 60 αγορές, δεσμευόμενη να παρέχει καινοτόμα και ποιοτικά προϊόντα στους καταναλωτές, καθώς αποτελεί ένα Brand με φανατικούς οπαδούς, που αγαπούν και επιλέγουν πάνω από 400 εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο. Τον Νοέμβριο του 2019 εισήλθε στην Ευρωπαϊκή αγορά ιδρύοντας τα κεντρικά γραφεία της Ευρώπης στο Ντίσελντορφ Γερμανίας.

Σε κάθε χώρα που δραστηριοποιείται εφαρμόζει Στρατηγική Βιώσιμης Ανάπτυξης με όραμα να οικοδομήσει μία γέφυρα μεταξύ του ανθρώπου και του ψηφιακού κόσμου, κάτι το οποίο επιτυγχάνει επιλέγοντας στοχευμένα τα ικανότερα στελέχη και τα μεγαλύτερα ταλέντα σε κάθε επιχειρησιακή θέση.

Η εταιρεία δεσμεύεται να συνδέει χρήστες σε όλο τον κόσμο, μέσω του σχεδιασμού συναρπαστικών και καινοτόμων smartphones και συνοδευτικών συσκευών, καθώς και υπηρεσιών οι οποίες ενσωματώνουν κορυφαία τεχνολογικά και σχεδιαστικά χαρακτηριστικά.

Ακολουθώντας τις βασικές αξίες της εταιρείας, που περιλαμβάνουν την καινοτομία, τον προσανατολισμό στις σύγχρονες ανάγκες του καταναλωτή και το Benfen*, η vivo έχει ως όραμα να γίνει ο κορυφαίος κατασκευαστής τεχνολογικών προϊόντων παγκοσμίως.

Η vivo έχει επίσης δημιουργήσει πέντε κόμβους παραγωγής, σε όλη την Κίνα, τη Νότιο και τη Νοτιοανατολική Ασία, κατασκευάζοντας πάνω από 200 εκατομμύρια smartphones κάθε χρόνο. Από το 2019, η vivo έχει δημιουργήσει δίκτυο πωλήσεων σε περισσότερες από 70 χώρες και περιοχές, ενώ παράλληλα επιλέγεται από περισσότερους από 400 εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο.