ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η InYourCity ανάμεσα στα καλύτερα Performance Agencies για Beauty, Health & Pharma στα Peak Awards

Η InYourCity ανάμεσα στα καλύτερα Performance Agencies για Beauty, Health & Pharma στα Peak Awards

Η InYourCity, μετά την επιτυχία της στα Content Awards 2022, συνεχίζει δυναμικά, κατακτώντας 2 βραβεία στα Peak Performance Marketing Awards 2022. Η πρώτη διάκριση αφορά την κατηγορία Best Performance in Beauty, Health & Pharma, με case study το Performance Marketing για τα Ariane.

Ο Άγγελος Μουρατίδης, Founder & CEO της InYourCity, δήλωσε:

«H διάκριση στα φετινά Peak Performance Marketing Awards έρχεται για να επιβεβαιώσει την προσπάθειά μας, αλλά και την εμπιστοσύνη των πελατών μας. Με μεθοδικότητα και σκληρή δουλειά, το performance marketing του e-shop των Ariane απέδωσε ποσοστά υψηλότερα από αυτά που είχαμε αρχικά προβλέψει. Γιατί στο performance η απόδοση είναι που μετράει. Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα».

InYourCity & Ariane:

Η InYourCity είναι ένα digital agency, το οποίο με τις ιδέες και την εμπειρία της ομάδας του έχει βοηθήσει περισσότερες από 500 και πλέον επιχειρήσεις, τα τελευταία 10 χρόνια, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Η εταιρεία Ariane διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα e-shop με προϊόντα περιποίησης και ομορφιάς στην Ελλάδα, στο οποίο οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν πάνω από 4.000 προϊόντα για μαλλιά, πρόσωπο, σώμα και νύχια, από πάνω από 70 συνεργαζόμενες εταιρείες. Παράλληλα, διατηρεί, για περισσότερα από 40 χρόνια, αλυσίδα κομμωτηρίων με 4 κομμωτήρια στην Θεσσαλονίκη και ένα κατάστημα λιανικής.

Στην ομάδα μας ανατέθηκε η μακροπρόθεσμα προσανατολισμένη αύξηση των ηλεκτρονικών πωλήσεων, τόσο για το εξειδικευμένο, λόγω του επαγγελματικού χώρου, όσο και για το ευρύ B2C αγοραστικό κοινό, μέσω προσεκτικά σχεδιασμένων e-commerce δράσεων.

Το επιθετικό Bidding Strategy που ακολουθήσαμε, σε συνδυασμό με τα διαδοχικά AB testing για την εξαγωγή των winner ads και, άρα, τη βαθμιαία βελτιστοποίηση των διαφημίσεων σε όλα τα σημεία διεπαφής με τα Google Ads, έφερε ιδιαίτερα υψηλά ποσοστά σε ROAS για το performance marketing του e-shop των Ariane.