ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η Wolt επεκτείνει την παρουσία της σε Κοζάνη και Αγρίνιο

Η Wolt επεκτείνει την παρουσία της σε Κοζάνη και Αγρίνιο

Στο πλαίσιο της δυναμικής της ανάπτυξης στην Ελλάδα εντάσσοντας δύο νέες πόλεις στο δίκτυο της

Δύο νέες πόλεις, την Κοζάνη και το Αγρίνιο, πρόσθεσε στο δίκτυο της η Wolt συνεχίζοντας τη διεύρυνση του δικτύου της στην ηπειρωτική Ελλάδα. Εδώ και λίγες ημέρες, η δημοφιλής εφαρμογή online delivery είναι διαθέσιμη και στις δύο πόλεις, προσφέροντας στους κατοίκους της Κοζάνης και του Αγρινίου τη δυνατότητα να απολαμβάνουν τα μοναδικά προνόμια της Wolt και την ξεχωριστή εμπειρία της εφαρμογής.

Τοπικές επιχειρήσεις σε Κοζάνη και Αγρίνιο μπορούν πλέον να αυξήσουν τα έσοδα τους αποκτώντας άμεσα πρόσβαση στη βάση πελατών της Wolt. Κορυφαίοι χώροι εστίασης είναι ήδη διαθέσιμοι στην εφαρμογή, με τον αριθμό των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων να αυξάνεται καθημερινά, με στόχο οι πελάτες της Wolt να απολαμβάνουν ό,τι τους φέρνει χαρά στην πόρτα τους!

Στα πλεονεκτήματα της δημοφιλούς εφαρμογής είναι η δυνατότητα οι χρήστες να επιλέξουν από μία μεγάλη γκάμα προϊόντων, με μενού το οποίο συνοδεύεται από φωτογραφίες, ώστε η επιλογή να γίνεται ακόμη πιο εύκολη. Σε περίπτωση που χρειαστεί, οι πελάτες της Wolt έχουν στη διάθεσή τους την ταχύτερη και καλύτερη ομάδα εξυπηρέτησης πελατών στο online delivery.

Η δημοφιλής εφαρμογή online delivery σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Λάρισα, Βόλο, Ηράκλειο και Χανιά, με την προσθήκη της Κοζάνης και του Αγρινίου, έχει παρουσία σήμερα σε 9 πόλεις, σε όλη την Ελλάδα. O Δημήτρης Καρέλος, Γενικός Διευθυντής της Wolt για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα δήλωσε χαρακτηριστικά πως «Για όλους εμάς στην ομάδα της Wolt είναι ιδιαίτερη χαρά που εγκαινιάζουμε την παρουσία μας όχι σε μία, αλλά σε δύο πόλεις ταυτόχρονα, την Κοζάνη και το Αγρίνιο. Τόσο οι κάτοικοι τους, όσο και οι τοπικές επιχειρήσεις μπορούν πλέον να απολαμβάνουν την τεχνολογική υπεροχή της εφαρμογής μας, σε συνδυασμό με την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουμε. Στόχος μας είναι να κάνουμε τη διαδικασία online παραγγελίας φαγητού πιο εύκολη από ποτέ, ώστε οι πελάτες μας να μπορούν να απολαμβάνουν τον ελεύθερο τους χρόνο με τα αγαπημένα τους πρόσωπα».