ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η μεγαλύτερη Black Friday Week όλων των εποχών ξεκίνησε στη DUST+CREAM!

Η μεγαλύτερη Black Friday Week όλων των εποχών ξεκίνησε στη DUST+CREAM!

Μια εβδομάδα ανεπανάληπτων προσφορών μέχρι και -60% στα best seller του brand ξεκίνησε σήμερα σε όλο το δίκτυο καταστημάτων DUST+CREAM αλλά και στο dustandcream.gr!

Από σήμερα έως και την Κυριακή 27/11, η εταιρεία υποδέχεται τη Black Friday Week και προσφέρει αγαπημένα προϊόντα σε ακόμα πιο φανταστικές τιμές. Οι καταναλωτές μπορούν για λίγες ημέρες να αποκτήσουν τα αγαπημένα τους κραγιόν σε αμέτρητες αποχρώσεις, παλέτες σκιών, μεθυστικά αρώματα και βραβευμένα body mists σε απίστευτα προσιτές τιμές.

Και οι προσφορές δεν σταματούν εδώ! Από χιλιάδες προϊόντα μακιγιάζ, προτάσεις δώρων, μέχρι βραβευμένα είδη περιποίησης προσώπου, προϊόντα ανδρικής περιποίησης αλλά και αξεσουάρ, τα προϊόντα του brand διατίθενται σε ασυναγώνιστες τιμές για πρώτη φορά. Οι λάτρεις της DUST+CREAM μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα από αμέτρητα είδη, όπως:

Με προσφορές που φτάνουν μέχρι και -60%, αυτή η Black Friday Week θα μείνει αξέχαστη! Οι makeup & beauty enthusiasts, που αναζητούν μοναδικά προϊόντα μακιγιάζ και περιποίησης έχουν ήδη κατακλύσει τα καταστήματα της DUST+CREAM. Οι προσφορές θα διαρκέσουν μόνο για λίγες μέρες και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, γι’ αυτό και όσοι καταναλωτές επιθυμούν να προλάβουν τα δικά τους αγαπημένα προϊόντα καλό θα ήταν να σπεύσουν.

Η DUST+CREAM, αποτελεί τη μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία παραγωγής και διάθεσης προϊόντων ομορφιάς και φροντίδας, μέσω ενός δικτύου 87 καταστημάτων λιανικής σε καίρια σημεία σε Ελλάδα και Κύπρο. Οι άριστα διαμορφωμένοι χώροι των καταστημάτων της και οι πλήρως καταρτισμένοι σύμβουλοι ομορφιάς, αποτελούν εγγύηση για μία απολαυστική εμπειρία αγορών σε ένα ιδιαίτερα προσεγμένο περιβάλλον καλλυντικών και προσωπικής περιποίησης.

#dustandcream #beautyismyplayground

(Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο www.dustandcream.gr ή στο 2310 689499)

Facebook: DustandCreamGreece

Instagram: dustandcream

YouTube: DustandCreamGreece