ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Μοναδικές Black Friday προσφορές από τo Wolt Market

Μοναδικές Black Friday προσφορές από τo Wolt Market

Γιατί Wolt Market Black Friday σημαίνει προσφορές έως και -55%

Την εβδομάδα Black Friday τα ψώνια του supermarket έρχονται στην πόρτα σου σε ακόμα πιο χαμηλές τιμές με το Wolt Market. Μπες στην εφαρμογή της Wolt, βρες το πιο κοντινό κατάστημα Wolt Market και επωφελήσου από μοναδικές Black Friday τιμές και εκπτώσεις σε μεγάλη ποικιλία αγαπημένων καταναλωτικών αγαθών, που φτάνουν έως και -55%. Η εβδομάδα των εκπτώσεων ξεκινά τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου και θα διαρκέσει έως και τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου.

Στα καταστήματα Wolt Market θα βρεις εξαιρετικά χαμηλές τιμές σε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων όπως σε σνακς, ζυμαρικά, παγωτά, είδη προσωπικής υγιεινής, βρεφικά προϊόντα, καθαριστικά και άλλες αγαπημένες κατηγορίες. Το Wolt Market είναι ο εβδομαδιαίος προορισμός για τα ψώνια του supermarket, καθώς μπορείς να διαλέξεις τα αγαπημένα σου προϊόντα μέσα από μια λίστα περίπου 4.000 κωδικών, κάθε ημέρα από Δευτέρα έως και Κυριακή, από τις 08.00 έως τις 00.00. Μάλιστα, τα διαθέσιμα προϊόντα στην εφαρμογή ανανεώνονται διαρκώς με καινούριες ετικέτες για να ανταποκρίνονται στις καθημερινές σου επιθυμίες και ανάγκες.

Επιπλέον, στο Wolt Market έχεις τη δυνατότητα να προγραμματίσεις την παράδοση της παραγγελίας σου σε ημέρα και ώρα που σε εξυπηρετεί, ενώ μπορείς να πραγματοποιήσεις τις συναλλαγές σου εύκολά και με ασφάλεια, χρησιμοποιώντας κάρτα ή με μετρητά. Με το live tracking της εφαρμογής μπορείς να παρακολουθείς της πορείας της παραγγελίας σου σε ζωντανό χρόνο, ενώ σε περίπτωση που χρειαστεί, η ταχύτερη και καλύτερη ομάδα εξυπηρέτησης πελατών στο online delivery βρίσκεται στη διάθεσή σου!

Σήμερα, το Wolt Market έχει παρουσία σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα. Μπες λοιπόν στην εφαρμογή της Wolt και επωφελήσου από τις Black Friday μοναδικές προσφορές έως -55% για τα εβδομαδιαία ψώνια του σουπερμάρκετ!