ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ACS Smartpoint Lockers: Εδώ, το δέμα σου σε περιμένει!

ACS Smartpoint Lockers: Εδώ, το δέμα σου σε περιμένει!

Τώρα, μπορείς να παραλάβεις ή να στείλεις την ηλεκτρονική παραγγελία σου εύκολα και γρήγορα, 24 ώρες την ημέρα, 7 μέρες την εβδομάδα!

Πλέον, δεν χρειάζεται να περιμένεις τον courier στο σπίτι ή στο γραφείο σου για να παραλάβεις το δέμα σου. Τώρα έχεις τη δυνατότητα να παραλάβεις την ηλεκτρονική παραγγελία σου εύκολα και γρήγορα, 24 ώρες την ημέρα, 7 μέρες την εβδομάδα με μια απλή επίσκεψη στο ACS Smartpoint Locker της επιλογής σου -σίγουρα θα βρεις ένα και στη γειτονιά σου.

Τα ACS Smartpoint Lockers («έξυπνες» θυρίδες), βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε Αττική και Θεσσαλονίκη, τοποθετημένα σε σταθμούς πάρκινγκ PolisPark και Cityzen, σε σούπερ μάρκετ My Market, σε πρατήρια Shell και σε άλλα σημεία, ενώ επεκτείνονται γοργά σε όλη την Ελλάδα και μέχρι το τέλος το τέλος του 2022 θα έχουν φτάσει τα 100.

Η νέα εποχή του e-Commerce

Με τα ACS Smartpoint Lockers το συνεργαζόμενο ηλεκτρονικό κατάστημα (στο οποίο παρέχεται δωρεάν το plugin από την ACS), προσφέρει στον πελάτη του τη δυνατότητα να παραλάβει την παραγγελία του οποιαδήποτε ώρα ή ημέρα επιθυμεί (24/7), εύκολα και γρήγορα, από το κοντινότερο ACS Smart Point, με τη χρήση ενός μοναδικού κωδικού (PIN) που έχει λάβει στο κινητό του.

Παράλληλα, ο πελάτης – παραλήπτης έχει τη μοναδική δυνατότητα για τα ελληνικά δεδομένα πληρωμής της ηλεκτρονικής παραγγελίας του και με αντικαταβολή στο POS του locker, με τη χρήση τραπεζικής κάρτας (Visa, Mastercard), αλλά και με δωρεάν ενημέρωση για την πορεία της αποστολής (με Viber/sms και e-mail).

Σημειωτέον, μεγάλη σημασία έχει δοθεί στην ασφάλεια των θυρίδων, καθώς τα ACS Smartpoint Lockers διαθέτουν σύστημα συναγερμού και φωτισμό LED, ενώ η παραλαβή της ηλεκτρονικής παραγγελίας γίνεται χωρίς ανθρώπινη επαφή, κάτι που επιτρέπει στον παραλήπτη να είναι ασφαλής, ακόμα και σε υγειονομικές συνθήκες όπως εκείνες της πανδημίας του COVID 19.

Μάθε περισσότερα εδώ και δες το εκπαιδευτικό βίντεο.