ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Πώς μία βόλτα στον Μασούτη γίνεται αιτία για πολλά παιδικά χαμόγελα

Πώς μία βόλτα στον Μασούτη γίνεται αιτία για πολλά παιδικά χαμόγελα

Κάνοντας τις αγορές μας στον Μασούτη συμμετέχουμε σε έναν σπουδαίο και μεγαλύτερο σκοπό.

Για άλλη μία χρονιά, τα παιδιά είναι οι «πρωταγωνιστές» των φετινών γιορτών, αυτά που ανυπομονούν όσο κανείς για τον ερχομό του Άγιου Βασίλη, για τα χαρμόσυνα, μελωδικά πρωινά της Παραμονής που θα πηγαίνουν από πόρτα σε πόρτα να πούνε τα κάλαντα, για την ανταλλαγή των δώρων ανήμερα των Γιορτών, για την αλλαγή του έτους.

Αυτή η περίοδος έχει για εκείνα κάτι «παραμυθένιο» και συναρπαστικό, για αυτό είναι σημαντικό να κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας, ώστε τα παιδιά μας να ζήσουν τα ζεστά και φωτεινά Χριστούγεννα που ονειρεύονται. Πώς θα καταφέρουμε κάτι τέτοιο; Εκπληρώνοντας τις ευχές των παιδιών, κάνοντάς τες πραγματικότητα και δημιουργώντας αφορμές για να φωτίσουν τα πρόσωπά τους με χαμόγελα.

Και αν υπάρχει κάποιος που ξέρει καλά πώς να μεταμορφώνει και να φωτίζει με χαρά τα πρόσωπα των παιδιών, αυτός είναι αναμφίβολα το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), το οποίο από το 1996 μέχρι σήμερα, έχει πραγματοποιήσει χιλιάδες ευχές παιδιών που παρουσιάζουν κάποια σοβαρή ασθένεια και βλέπουν ό,τι ονειρεύονται να γίνεται πραγματικότητα και να τους χαρίζει τη χαρά που στερούνται, ενώ τόσο αξίζουν!

Αν θέλουμε, λοιπόν, να γίνουμε η αφορμή για να σκορπίσουν περισσότερα παιδικά χαμόγελα, το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε, είναι να πραγματοποιήσουμε μία επίσκεψη στα καταστήματα Μασούτης. Διότι εκεί έχουμε τη δυνατότητα να στηρίξουμε το έργο ενός σπουδαίου οργανισμού και να κάνουμε δώρο ένα μεγάλο, φωτεινό χαμόγελο σε κάποιο παιδί που το έχει πραγματικά ανάγκη, ειδικά αυτή την περίοδο που όλοι μας χαιρόμαστε με τις οικογένειές μας.

Κάνοντας τις αγορές μας συμμετέχουμε σε έναν σπουδαίο και μεγαλύτερο σκοπό

Πλησιάζοντας προς την έναρξη της εορταστικής περιόδου και στα φετινά Χριστούγεννα, οι επισκέψεις μας στο σούπερ μάρκετ γίνονται όλο και πιο τακτικές, όλο και πιο γιορτινές. Οι προετοιμασίες για τα εορταστικά ρεβεγιόν έχουν ξεκινήσει ήδη, αφού θέλουμε να είμαστε έτοιμοι για τη μεγάλη μέρα και να μην χρειαστεί να τρέξουμε για όλα όσα χρειαζόμαστε την τελευταία στιγμή.

Παρόλα αυτά, πόσο πιο αισιόδοξες θα γινόντουσαν αυτές οι επισκέψεις, αν ξέραμε πως εξυπηρετούν κάτι ακόμα πιο σπουδαίο, κάτι που σκορπίζει χαρά και βάζει στις καρδιές μας το πνεύμα των Χριστουγέννων; Για να μάθουμε την απάντηση, αρκεί να επιλέξουμε για τις αγορές μας τα καταστήματα Μασούτης από τις 10 έως τις 17 Δεκεμβρίου. Διότι, εξασφαλίζοντας μία απόδειξη λιανικής άνω των 50 ευρώ από τις αγορές μας, θα λάβουμε και ένα χριστουγεννιάτικο στολίδι Make A Wish, το οποίο θα γίνει η «αιτία» και η αφορμή για να ζωγραφιστούν πολλά παιδικά χαμόγελα.

Πώς το Make a wish μεταμορφώνει τις ζωές των παιδιών που το έχουν ανάγκη

Είναι αλήθεια πως οι συστάσεις για το Make-A-Wish και το πολύτιμο έργο του, είναι περιττές, αφού πρόκειται για έναν οργανισμό ο οποίος από την ίδρυσή του στο Φοίνιξ της Αριζόνα το 1980 μέχρι και σήμερα, έχει καταφέρει να εκπληρώσει περισσότερες από 520.000 παιδικές ευχές παγκοσμίως. Αρκεί να αναλογιστούμε ότι κάθε 16 λεπτά εκπληρώνει την ευχή ενός παιδιού σε κάποιο σημείο του πλανήτη. Αυτή τη στιγμή απαριθμεί περισσότερους από 32.000 ενεργούς εθελοντές σε όλο τον κόσμο και έχει παρουσία σε περισσότερες από 50 χώρες σε κάθε άκρη της Γης.

Στην Ελλάδα, το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) εκπληρώνει κατά μέσο όρο μία ευχή κάθε 38 ώρες – σε κάτι λιγότερο από δύο ημέρες δηλαδή. Από το 1996 που ιδρύθηκε, το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) έχει εκπληρώσει περισσότερες από 3.000 ευχές παιδιών, ενώ κάθε χρόνο, μάς εμπνέει με την πολύτιμη συνεισφορά του.

Αν θέλουμε, λοιπόν, να κάνουμε πραγματικότητα τις παιδικές ευχές, υποστηρίζοντας το έργο ενός οργανισμού που εκπληρώνει ακόμη και τα πιο μεγάλα όνειρα των παιδιών, έχουμε και φέτος την ευκαιρία. Απολαμβάνουμε τις γιορτινές μας αγορές από τα καταστήματα Μασούτης και τις μετατρέπουμε σε μία ελπιδοφόρα κίνηση που μοιράζει απλόχερα αγάπη και χαρά. Με αυτόν τον τρόπο, γινόμαστε κι εμείς μέτοχοι σε κάτι τόσο σπουδαίο και φωτεινό, όσο ένα παιδικό χαμόγελο και μία ευχή!