ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

OPAP ARENA:Επίσημα εγκαίνια για το κατάστημα εντός του γηπέδου της ΑΕΚ

OPAP ARENA:Επίσημα εγκαίνια για το κατάστημα εντός του γηπέδου της ΑΕΚ

Τελέστηκε την Κυριακή στη Νέα Φιλαδέλφεια από τον Μητροπολίτη Ν. Ιωνίας Γαβριήλ ο αγιασμός του νέου πρακτορείου του ΟΠΑΠ στην OPAP ARENA

Παρουσία εκατοντάδων ανθρώπων, φίλων της ΑΕΚ αλλά και επισκεπτών, τελέστηκε την Κυριακή το πρωί, από τον Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας, Φιλαδέλφειας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος Γαβριήλ, ο αγιασμός του νέου υπερσύγχρονου πρακτορείου του ΟΠΑΠ εντός της OPAP ARENA.

Στο νέο κατάστημα του ΟΠΑΠ, που βρίσκεται ακριβώς στο σημείο που δεσπόζει ο Ατσάλινος Δικέφαλος Αετός, συνέρρευσε και χθες πλήθος κόσμου σε έναν χώρο που αποτελεί απόλυτο προορισμό διασκέδασης με όλες τις σύγχρονες ανέσεις. Για τους φίλους της ΑΕΚ θα αποτελεί και πόλο έλξης, τόσο στους εντός, όσο και στους εκτός έδρας αγώνες της ομάδας, καθώς όλα τα παιχνίδια θα προβάλλονται από τις μεγάλες τηλεοράσεις που υπάρχουν εντός του πρακτορείου. Όπως ανέφεραν και οι υπεύθυνοι του καταστήματος, Γιώργος Αγγέλου και Σίμος Βαλσαμάκης, στον εκτός έδρας αγώνα της ΑΕΚ με τον Βόλο στις 28 Δεκεμβρίου αναμένεται να βρεθούν στο πρακτορείο πολλοί φίλοι της Ένωσης.

Ο Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας Γαβριήλ, που είχε τελέσει τον Αγιασμό και στα εγκαίνια της OPAP Arena τον Σεπτέμβριο, επισκέφθηκε το κατάστημα του ΟΠΑΠ και μίλησε με θερμά λόγια για την σχέση του γηπέδου με την Εκκλησία, την προσφυγιά και την ιστορία του Ελληνισμού και της ΑΕΚ.