ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Μπήκαμε στον (νέο) κόσμο της ΕΟΝ On Demand και δεν θέλαμε να βγούμε

Μπήκαμε στον (νέο) κόσμο της ΕΟΝ On Demand και δεν θέλαμε να βγούμε

Κάθε χρονιά, επιδιώκουμε να γεμίζουμε με εμπειρίες που μας προσφέρουν κάτι που δεν έχουμε ξαναζήσει, κάτι που μας ανανεώνει.

Μπορεί να είναι ένα ταξίδι σε μια πόλη ή χώρα που δεν έχουμε ξαναπάει, γιατί επιδιώκουμε να ερχόμαστε σε επαφή με άγνωστα μέρη και με ανθρώπους που έχουν άλλο τρόπο ζωής. Μπορεί να είναι η δοκιμή -για πρώτη φορά- ινδονησιακής κουζίνας, γιατί καλό το δικό μας παστίτσιο αλλά τελικά και το rendang έχει τη νοστιμιά του.

Φέτος, καθώς μέρα παρά μέρα βλέπουμε -μόνοι μας ή και με την παρέα μας- κάποια ταινία ή σειρά, σκεφτήκαμε ότι ήρθε η ώρα να κάνουμε τα βράδια μας ακόμα καλύτερα. Πλέον θέλουμε εμπειρίες που να μην είναι one-off, αλλά να έχουν μια διάρκεια στον χρόνο. Και η ανανεωμένη ΕΟΝ On Demand της Nova μάς βοήθησε να κάνουμε αυτή την επιθυμία μας πραγματικότητα.

Η πλατφόρμα της ΕΟΝ On Demand γίνεται ακόμα καλύτερη

Καταρχάς, παρατηρήσαμε ότι η ανανέωση της ΕΟΝ On Demand ξεκινάει από την εμφάνισή της. Τώρα, το interface της έχει εξελιχθεί, είναι πιο μοντέρνο και έχει καινούρια γραφικά που κάνουν την περιήγησή μας στην πλατφόρμα ακόμα πιο ενδιαφέρουσα. Ό,τι και να λέμε, το να μπορούμε να ψάχνουμε τι θα δούμε, χωρίς να κουραζόμαστε ή να εκνευριζόμαστε με το περιβάλλον, είναι από τα στοιχεία που καθορίζουν το πώς θα εξελιχθεί η εμπειρία επιλογής μιας ταινίας –και είναι ξεκάθαρο ότι χαιρόμαστε να «περπατάμε» ανάμεσα στις χιλιάδες επιλογές της τηλεοπτικής πλατφόρμας της Nova.

Ένα δεύτερο στοιχείο που άλλαξε είναι ότι τώρα μπορούμε να βλέπουμε το περιεχόμενο της ΕΟΝ On Demand στο κινητό μας ή οποιαδήποτε φορητή συσκευή, ακόμα και την ώρα που είμαστε στον ηλεκτρικό ή το μετρό για να πάμε στο γραφείο -και ας μην έχουμε σύνδεση στο Internet. Γιατί τώρα μπορούμε να δούμε το τελευταίο επεισόδιο της αγαπημένης μας σειράς και offline όπου κι αν είμαστε, όποτε θέλουμε, αρκεί να έχουμε κάνει λήψη του επεισοδίου ή της ταινίας που θέλουμε να δούμε. Ναι, οι καθημερινές μας διαδρομές μόλις έγιναν απολύτως συναρπαστικές!

Και οι αλλαγές δεν σταματούν εδώ. Πλέον, η σχέση μας με την ΕΟΝ On Demand περνάει στο επόμενο στάδιο και γίνεται πιο προσωποποιημένη, καθώς… γνωριζόμαστε καλύτερα! Για να είμαστε πιο ακριβείς, η πλατφόρμα TV της Nova επαναπροσδιορίζει το πώς απολαμβάνουμε ταινίες και σειρές προτείνοντας δημοφιλές περιεχόμενο, ανά είδος, που ανταποκρίνεται στις προσωπικές μας προτιμήσεις. Είναι δυνατόν έτσι να μην απολαύσουμε μία μοναδική και προσωποποιημένη εμπειρία;

Και στο πλαίσιο αυτής της εμπειρίας, μπορούμε να διαμορφώσουμε το πώς, πότε, και τι θα δούμε. Η ΕΟΝ On Demand μάς δίνει τη δυνατότητα να συνεχίσουμε από εκεί που σταματήσαμε την ταινία που βλέπαμε γιατί, για παράδειγμα, έπρεπε να ετοιμάσουμε το βραδινό μας, να δούμε ταινίες και σειρές που προτιμούν άλλοι με παρόμοια ενδιαφέροντα με εμάς, αλλά και να προσαρμόσουμε τη λίστα μας όπως ποτέ πριν. Για να μην αναφέρουμε ότι τώρα κάνουμε skip intro και αναζήτηση με πλάνα.

Ακόμα πιο πλούσιο -και σωστά οργανωμένο- περιεχόμενο

Βέβαια, το μεγαλύτερο ατού της νέας εποχής της ΕΟΝ On Demand είναι το γεγονός ότι τώρα έχουμε την ευκαιρία να βλέπουμε ακόμα περισσότερες ταινίες και σειρές -και όχι μόνο. Για την ακρίβεια, περισσότερες από 6.000 ταινίες και επεισόδια σειρών, όπου περιλαμβάνονται ειδικά αφιερώματα και παιδικές ταινίες, είναι διαθέσιμα On Demand όποτε θέλουμε, ενώ μπορούμε να ακούσουμε audio podcasts μέσω των Novacinema και Novasports.

Εμείς ήδη είδαμε το «John Wick: Κεφάλαιο 4» με τον αγαπημένο μας Keanu Reeves και ταινίες που έφτασαν μέχρι και τα Oscar -το «TAR» του Todd Field, με τη συγκλονιστική Cate Blanchett, τον «Αστακό» του «δικού» μας, Γιώργου Λάνθιμου, αλλά και το «The Super Mario Bros. Movie». Και επειδή είμαστε οργανωμένοι, ήδη έχουμε κάνει λίστα με τις επόμενες ταινίες που θα δούμε. «Ο άνθρωπος του Θεού» με τον Άρη Σερβετάλη, «Εκεί που τραγουδούν οι καραβίδες», «Παράλληλες Μητέρες», «Ένας Οργισμένος Άνδρας Εκδικείται», «Εισιτήριο για τον Παράδεισο» και «Εκτός ελέγχου». Αυτά, για αρχή!

Φυσικά, έχουμε ψάξει και τις σειρές της ΕΟΝ On Demand και ήδη βλέπουμε το «True Detective» -μάλιστα, στην 4η σεζόν απολαμβάνουμε την καθηλωτική ερμηνεία της Jodie Foster. Ή, μάλλον, δεν βλέπουμε απλά τη σειρά, οριακά δεν κολλάμε το πρόσωπό μας στην οθόνη. Το επόμενο διάστημα θέλουμε να δούμε και άλλες σειρές, από τις οποίες ξεχωρίσαμε τα «Twisted Metal», «Gray», «Manhunt: Unabomber» και «Chapelwaite».

Η αλήθεια είναι ότι, όταν είδαμε το νέο περιεχόμενο, αναρωτηθήκαμε πόσο εύκολο θα είναι να βρούμε τη σειρά ή την ταινία που θέλουμε γιατί συνήθως, με τόσες επιλογές, η περιήγηση μέχρι να βρούμε αυτό που έχουμε στο μυαλό μας γίνεται χρονοβόρα διαδικασία. Όχι όμως με τη νέα ΕΟΝ On Demand, στην οποία το περιεχόμενο είναι κατανεμημένο σε κατηγορίες και θεματικές ενότητες και έτσι βρίσκουμε πολύ πιο εύκολα αυτό που θέλουμε να δούμε.

Τελικά, είναι γεγονός. Ο νέος κόσμος που δημιούργησε η ΕΟΝ On Demand μάς κάνει να μην θέλουμε να βγούμε από αυτόν. Μεταξύ μας, δεν χρειάζεται να βγούμε γιατί σίγουρα τον κουβαλάμε κάθε μέρα στο κινητό μας.