ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Όλος ο εξοπλισμός του καλοκαιριού σε μοναδικές τιμές στα Praktiker

Όλος ο εξοπλισμός του καλοκαιριού σε μοναδικές τιμές στα Praktiker

Οικονομικές λύσεις και προϊόντα για το καλοκαίριμε εκπτώσεις που φτάνουν έως και 70%

Οι διακοπές βρίσκονται μια ανάσα μακριά και τα καταστήματα Praktiker είναι εδώ διαθέτοντας μια πλούσια ποικιλία από έξυπνα, πρακτικά, και κυρίως οικονομικά προϊόντα που θα βρείτε στο φετινό τους καλοκαιρινό κατάλογο και που θα σας βοηθήσουν να υποδεχτείτε το καλοκαίρι και να οργανώσετε καλύτερα τις διακοπές σας. Επιλέξτε μέσα από τη μεγαλύτερη γκάμα καλοκαιρινών προϊόντων και κάντε τις αγορές σας είτε σε ένα από τα 14 καταστήματα Praktiker που λειτουργούν σε όλη την Ελλάδα, είτε online στο www.praktiker.gr, και απολαύστε ένα άνετο καλοκαίρι στο σπίτι, την παραλία ή το εξοχικό.

Εξοπλιστείτε για το καλοκαίρι

Για το φετινό καλοκαίρι, η Praktiker προτείνει όλα όσα χρειάζεστε:

  • Για τις διακοπές (είδη παραλίας, από ομπρέλες θαλάσσης και σεζ λόνγκ μέχρι φουσκωτά και παιχνίδια, είδη camping, ποδήλατα και πισίνες)
  • Για το σπίτι (από χρηματοκιβώτια & είδη ασφαλείας έως σήτες και εντομοαπωθητικά)
  • Για τον κήπο (συστήματα αυτόματου ποτίσματος, φωτιστικά για προστασία εσωτερικού & εξωτερικού χώρου)
  • Για το αυτοκίνητο, ώστε να απολαμβάνετε ασφαλή καλοκαιρινά ταξίδια.

Επιπλέον προσφορές σε δεκάδες προϊόντα, με εκπτώσεις έως και 70%
Παράλληλα, αυτή την περίοδο, στα καταστήματα Praktiker θα επωφεληθείτε από επιπλέον προσφορές που ισχύουν σε μια ευρεία γκάμα προϊόντων, με τις εκπτώσεις να φθάνουν μέχρι και 70%! Αποκτήστε είδη κήπου και βεράντας, εργαλεία, χρώματα, ψησταριές και πολλά ακόμη προϊόντα, πραγματοποιώντας αγορές, έξυπνα και οικονομικά.

Για να δείτε τα προϊόντα σε προσφορά, ξεφυλλίστε online το φυλλάδιο του Praktiker που θα είναι σε ισχύ μέχρι τις 29 Ιουλίου.

Λίγα λόγια για την Praktiker Hellas

H Praktiker Hellas αποτελεί το Νo. 1 Δίκτυο καταστημάτων DIY & Home Improvement στην Ελλάδα, και βρίσκεται στο πλευρό των Ελλήνων καταναλωτών από το 1991. Είναι μια ελληνική εταιρία, η οποία από τον Απρίλιο του 2014, αποτελεί μέλος της καναδικής Fairfax Financial Holdings Limited. Διαθέτει ένα ταχέως αναπτυσσόμενο e-shop και 14 καταστήματα σε όλη τη χώρα, συνολικής έκτασης 87.000 τ.μ., ενώ προσφέρει 50.000 προϊόντα σε 6.000.000 πελάτες ετησίως.

Η εταιρία προσφέρει αξιόπιστα προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές, πρωτοποριακές ιδέες και ολοκληρωμένες ιδέες & λύσεις για το σπίτι, τον κήπο, το αυτοκίνητο, τις κατασκευές και τον ελεύθερο χρόνο, καθώς και συμπληρωματικές υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε όλες τις ανάγκες των πελατών της και ξεπερνούν τις προσδοκίες τους. Σκοπός της Praktiker είναι η άριστη και προσωποποιημένη εξυπηρέτηση στα 14 καταστήματά της σε όλη την Ελλάδα αλλά και μέσα από το ηλεκτρονικό της κατάστημα.

Με εξειδίκευση στον κλάδο των ιδιοκατασκευών (DIY), καθώς είναι η πρώτη εταιρία που εισήγαγε στην ελληνική αγορά τη φιλοσοφία του «φτιάξ’ το μόνος σου», η Praktiker Hellas συνεργάζεται με περισσότερους από 300 προμηθευτές εκ των οποίων το 76% είναι σημαντικές εταιρίες στην Ελλάδα (παραγωγοί ή εισαγωγείς), στηρίζοντας την αγορά και την οικονομία της χώρας.