ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Συνεργασία της Περιφέρειας Αττικής με τον ΟΤΕ

Συνεργασία της Περιφέρειας Αττικής με τον ΟΤΕ

«Αναγκαίο έργο που βοηθά καθοριστικά στη δημιουργία των σοβαρών εκείνων υποδομών που χρειάζεται η Αττική προκειμένου να εκσυγχρονιστούν οι παρεχόμενες στους πολίτες υπηρεσίες», χαρακτήρισε η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου την ανανέωση και βελτίωση του δημοσίου τηλεφωνικού δικτύου κατά μήκος του υπό επισκευή οδικού δικτύου προς Γαλατά.

Την δήλωση αυτή έκανε η Ρένα Δούρου, αμέσως μετά την υπογραφή μνημονίου συνεργασίας της περιφέρειας Αττικής και του ΟΤΕ με αντικείμενο την υλοποίηση των αναγκαίων χωματουργικών και δικτυακών εργασιών και εκσκαφών από τον ΟΤΕ του υποέργου 4: «Εργασίες μετατόπισης δικτύων ΟΚΩ - ΟΤΕ του έργου: Βελτίωση επαρχιακής οδού Δρυόπης (Κόμβος Καλλονής) - Γαλατάς (Διακριτικό τμήμα Βελτίωσης)», το οποίο χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και από εθνικού πόρους στο πλαίσιο του ΠΕΠ Αττικής 2007 - 2013.
Στο πλαίσιο αυτό, ο ΟΤΕ θα μετατοπίσει τις εναέριες και υπόγειες αρτηρίες του δικτύου του, συνολικού μήκους άνω των 32 χλμ. που βρίσκονται στις περιοχές της Καλλονής, του Αγίου Γεωργίου και σε τμήμα της περιοχής Γαλατάς. Η συνολική δαπάνη του «υποέργου» ανέρχεται στο ποσό των 801.837 ευρώ για το οποίο πρέπει να σημειωθεί ότι έντονη ήταν και η παρέμβαση του αντιπεριφερειάρχη Νήσων Παναγιώτη Χατζηπέρου, προκειμένου οι κάτοικοι των χωριών της Τροιζηνίας να έχουν εύκολη πρόσβαση στα σύγχρονα συστήματα επικοινωνίας και πληροφόρησης.

Σχετικές ειδήσεις