ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

MERCEDES, ADIDAS, MARKILUX και TENTAGON!

MERCEDES, ADIDAS, MARKILUX και TENTAGON!

Η γερμανικήmarkiluxείναι η κορυφαία στη σκίαση και ηTENTAGONείναι εξουσιοδοτημένος συνεργάτης της στην Ελλάδα. Με αυτό τον τρόπο*, αποκτά πρόσθετες αξίες ένα brandname.

Υπάρχουν πολλά κορυφαία brands στον κόσμο με προέλευση από τη Γερμανία. Τα περισσότερα από αυτά αντλούν τη δύναμη και την αξιοπιστία τους από την ποιότητα κατασκευής των προϊόντων τους όπως αυτοκίνητα, αθλητικά είδη, εργαλεία, ηλεκτρονικά, ασανσέρ, και πολλά άλλα.

Στη σκίαση, το κορυφαίο brand name είναι η markilux, η γερμανική εταιρεία με made-to-measure συστήματα σκίασης για κάθε χώρο και κάθε χρήση. Τα πολυβραβευμένα συστήματά της είναι 100% made in Germany, έχουν ασύγκριτη ποιότητα κι αντοχή, και διακρίνονται για τις καινοτομίες, την πρωτοπορία και την αισθητική τους.

Η markilux δημιούργησε πρόσφατα ένα μικρό αλλά δυναμικό δίκτυο αναγνωρισμένων συνεργατών στην Ελλάδα, ένας από τους οποίους είναι η TENTAGON. Τα κριτήρια επιλογής, πέρα από τα αυτονόητα, είναι η δυνατότητα της TENTAGON να εξασφαλίσει την άριστη τοποθέτηση των συστημάτων σκίασης.

Όσο κι αν η markilux έχει το όνομα, το μέγεθος και το κορυφαίο προϊόν, η σχέση με την TENTAGON είναι ισότιμη κι αμοιβαία επωφελής. Τα συστήματα σκίασης προηγμένης τεχνολογίας θέλουν αντιπροσώπους που να είναι εξειδικευμένοι εφαρμογείς και, ταυτόχρονα, εταιρείες που μπορούν - έστω και σε τοπικό επίπεδο - να προσθέσουν υπεραξία στα προϊόντα markilux. Το καλό όνομα της εταιρείας, αξιοπιστία, εμπιστοσύνη, προσωπική εξυπηρέτηση, εγγύηση άριστης τοποθέτησης, after sales service.

Από την άλλη, η TENTAGON έχει να προτείνει στους πελάτες της, ιδιώτες κι επιχειρήσεις, τα καλύτερα συστήματα σκίασης στον κόσμο, μέσα από μία προϊοντική σειρά που καλύπτει κάθε ανάγκη σκίασης, σε κάθε χώρο.

Κι απολαμβάνει ένα ακόμα «κρυφό» πλεονέκτημα. Ένα σύστημα σκίασης είναι ένα διαρκές αγαθό, μια αγορά που δικαιολογείται απολύτως από την αξία χρήσης του προϊόντος έχει όμως σημαντικό κόστος. Είναι πολύ καλύτερα να εξηγείς το κόστος ενός προηγμένου συστήματος σκίασης έχοντας ως επιχειρήματα την ποιότητα, την αντοχή, τις καινοτομίες, τη λειτουργικότητα, το design που χαρακτηρίζουν τα προϊόντα markilux.

Αυτό που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον σε αυτή τη συνεργασία, είναι οι αυτοματισμοί που επιτυγχάνονται με τη συνέργια των δύο brand names. Ακόμα κι η απλή παράθεση των ονομάτων TENTAGON και MARKILUX ξεκινά με αναφορά στο προϊόν και καταλήγει με προσδιορισμό του επιπέδου ποιότητάς του. Επιπλέον, η «γερμανικότητα» της markilux εξασφαλίζει, στο μυαλό του καταναλωτή, ποιότητα κατασκευής, αντοχή, καινοτομίες, λειτουργικότητα, κύρος. Όπως PORSCHE, AUDI, BMW, VOLKSWAGEN, BOSCH, SIEMENS, SCHINDLER, BAYER και τόσες άλλες.

Για την TENTAGON, η μεγάλη ανταμοιβή από αυτή τη συνεργασία είναι κάτι που αξίζει αλλά δεν θα μπορούσε να εξασφαλίσει στον εαυτό της. Να βάζει το όνομά της σε ένα τίτλο, μαζί με τις MERCEDES, ADIDAS, MARKILUX. Δεν το λες και λίγο…

* Αυτός ο τρόπος είναι να συνδέεις με ουσιαστικό τρόπο το brand name της επιχείρησής σου με ένα κορυφαίο στο χώρο brand name, όπως κάνει η TENTAGON με τη markilux. Αλλά και να επικοινωνείς αυτή τη σχέση με αποτελεσματικό τρόπο, όπως κάνει αυτό το άρθρο.

tentagon logo copy