ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Βραβείο Ανώτερης Γεύσης για το ελληνικό Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ

Βραβείο Ανώτερης Γεύσης για το ελληνικό Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ

Το ελληνικό Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ κέρδισε το Βραβείο Ανώτερης Γεύσης στα Διεθνή Βραβεία iTQi, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Με μία εντυπωσιακή τελετή με πρωταγωνιστές προϊόντα από όλο τον κόσμο, πραγματοποιήθηκε η φετινή διοργάνωση των ετήσιων βραβείων iTQi Superior Taste Awards, του διεθνούς οργανισμού International Taste & Quality Institute (Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης και Ποιότητας). Την Τετάρτη, 14 Ιουνίου, συγκεντρώθηκαν στις Βρυξέλλες εκπρόσωποι από όλο τον κόσμο για να δουν τα προϊόντα τους να ξεχωρίζουν ανάμεσα σε παγκοσμίου φήμης brands!

Ανάμεσα στα προϊόντα που βραβεύθηκαν από όλο τον κόσμο ήταν και το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ. Το ελληνικό προϊόν της Coca-Cola Τρία Έψιλον, που παράγεται καθημερινά στο Αίγιο, με τα υψηλότερα ποιοτικά πρότυπα, διακρίθηκε για τη γεύση του και την ανώτερη ποιότητά του, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, κατακτώντας, το «Βραβείο Ανώτερης Γεύσης». Η εξέχουσα επιτροπή του διαγωνισμού, η οποία απαρτίζεται από 135 διακεκριμένους με αστέρια Michelin σεφ και γευσιγνώστες, έφερε το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ στην κορυφή της κατηγορίας του, απονέμοντάς του την ανώτατη διάκριση των 3 χρυσών αστεριών, λαμβάνοντας βαθμολογία πάνω από 90% και φέρνοντάς το στην κορυφή της κατηγορίας του.

Η βράβευση έχει ιδιαίτερη αξία καθώς το iTQi, είναι o κορυφαίος ανεξάρτητος οργανισμός για την προώθηση και αναγνώριση τροφίμων και ποτών ανώτερης γεύσης από ολόκληρο τον κόσμο. Για την ανάδειξη των αρτιότερων και ανώτερων ποιοτικά προϊόντων πραγματοποιεί κάθε χρόνο αναλυτικές διαδικασίες αξιολόγησης, με αυστηρούς κανόνες και κριτήρια όπως η γεύση, όψη, οσμή, επίγευση και υφή.

Εδώ και 27 χρόνια, η Coca-Cola Τρία Έψιλον φροντίζει για τη διασφάλιση της ποιότητας του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΑΥΡΑ, με συνεχείς αυστηρούς ελέγχους. Η νέα διεθνής διάκριση επισφραγίζει την διάκριση της προηγούμενης χρονιάς και αναδεικνύει για ακόμη μία φορά την εξαιρετική ποιότητα και γεύση του, τοποθετώντας το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ ανάμεσα σε παγκοσμίως κορυφαία προϊόντα.