ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

APIVITA: Χρυσός Χορηγός στο πρώτο TEDx του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών

APIVITA: Χρυσός Χορηγός στο πρώτο TEDx του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών

Το πρώτο TEDxAUAthens πραγματοποήθηκε το περασμένο Σάββατο, 28 Απριλίου, στο Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας, όπου δώδεκα ομιλητές από διαφορετικούς κλάδους και διαφορετική σκοπιά έδωσαν τη δική τους ξεχωριστή ερμηνεία στον όρο «Growth».

Ανάπτυξη ή growth σε κάθε της διάσταση, θεωρητική και πρακτική, προσωπική και συλλογική. Η APIVITA, χρυσός χορηγός της διοργάνωσης, στηρίζει με μεγάλη περηφάνια τις καινοτόμες δράσεις και τις πρωτοβουλίες των νέων ανθρώπων που στοχεύουν στη διάδοση και ανάπτυξη νέων ιδεών. Άλλωστε, η καινοτομία και ανάπτυξη πρωτοπόρων ιδεών στην APIVITA έχουν μια ιστορία 39 ετών, από την εποχή που οι ιδρυτές της παρασκεύασαν στο φαρμακείο τους φυσικά καλλυντικά, συνδυάζοντας εκχυλίσματα βοτάνων και μελισσοκομικά προϊόντα, όπως πρόπολη και βασιλικό πολτό. Ο κ. Αναγνώστης Τσουκαλάς, Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού της APIVITA, ήταν ένας εκ των κυρίων ομιλητών της διοργάνωσης.

Στο πλαίσιο του πρώτου TEDxAUAthens πραγματοποιήθηκε η επίσημη παρουσίαση και έναρξη του 2ου Διαγωνισμού Καινοτομίας «Life Innovation» που διοργανώνει η APIVITA σε συνεργασία με το πρωτοποριακό πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών «Βιοεπιχειρείν», το οποίο έχει σχεδιαστεί από το Τμήμα Βιοχημείας & Βιοτεχνολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και το Ινστιτούτο Βιολογίας, Φαρμακευτικής Χημείας & Βιοτεχνολογίας του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών. Ο Διαγωνισμός Καινοτομίας «Life Innovation» αφορά στην κατάθεση μίας καινοτόμου ιδέας σε τρεις εναλλακτικές θεματικές ενότητες και ο νικητής έλαβε μια πλήρη υποτροφία αξίας 6.000 ευρώ στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα «Βιοεπιχειρείν».

Σχετικές ειδήσεις

Ακολουθήστε το Newsbomb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newsbomb.gr

Ροή Ειδήσεων