ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Κάνε ένα «δώρο αγάπης» και πραγματοποίησε τις ευχές πολλών οικογενειών τα φετινά Χριστούγεννα

Κάνε ένα «δώρο αγάπης» και πραγματοποίησε τις ευχές πολλών οικογενειών τα φετινά Χριστούγεννα

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και ήδη έχουμε αρχίσει να προετοιμάζουμε το γιορτινό τραπέζι. Και μπορεί αυτό για εμάς να είναι δεδομένο, όμως για αρκετές οικογένειες αυτό θα παραμείνει μία ανεκπλήρωτη ευχή.

Πρόκειται για ανθρώπους που αντιμετωπίζουν βασικά προβλήματα σίτισης, και οι οποίοι δεν θα καταφέρουν να μοιραστούν ακόμη και ένα γεύμα με τους αγαπημένους τους, καθώς οι οικονομικές συνθήκες δεν τους το επιτρέπουν.

Για αυτό, ας μην μείνουμε με τα χέρια «σταυρωμένα». Άλλωστε, η προσφορά είναι το καλύτερο δώρο που μπορούμε να χαρίσουμε. Μερικές απλές πράξεις αρκούν για να βιώσουμε το πραγματικό νόημα των Χριστουγέννων…

Τι μπορούμε να κάνουμε για να βοηθήσουμε πραγματικά όσους το έχουν ανάγκη;

Και αυτές οι γιορτές μπορούν να γίνουν η καλύτερη αφορμή για να στηρίξουμε τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη. Μέσα από την ενέργεια «Δώρα Αγάπης» της ΑΒ Βασιλόπουλος, η γνωστή εταιρεία φέρνει όμορφα δώρα, σε επιλεγμένα καταστήματα ΑΒ, που καλύπτουν τις εορταστικές ανάγκες των πελατών της, δίνοντάς τους την ευκαιρία να συμμετέχουν στο κύμα προσφοράς σε όσους το έχουν ανάγκη. Μπορούμε να τα αξιοποιήσουμε με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους∙ να τα κρατήσουμε για προσωπική χρήση, να τα προσφέρουμε σε οποιαδήποτε επίσκεψη, να τα δωρίσουμε σε κάποιον που γνωρίζουμε ότι το έχει ανάγκη ή να τα αφήσουμε στο ειδικό καλάθι συγκέντρωσης τροφίμων στα καταστήματα της εταιρείας, για την ενίσχυση τοπικών οργανώσεων. Ό,τι από τα παραπάνω και αν επιλέξουμε να κάνουμε, η ΑΒ δωρίζει 2 ευρώ στην Τράπεζα Τροφίμων. Έτσι, είναι πιο απλό από ποτέ να κάνουμε λοιπόν #xristougennamazi!

2 copy copy

Μία ακόμη ουσιαστική πρωτοβουλία που αξίζει να γνωρίσεις

Παράλληλα, η ΑΒ Βασιλόπουλος υλοποιεί δυναμικές ενέργειες σίτισης όλον τον χρόνο, αναγνωρίζοντας τις ολοένα αυξανόμενες ελλείψεις που αντιμετωπίζουν πολλοί συνάνθρωποί μας. Τα Χριστούγεννα εντείνει την προσπάθειά της για να μεταφέρει τη χαρά και τη μαγεία των γιορτών, μέσα από πρωτοποριακά προγράμματα που πολλαπλασιάζουν την προσφορά και αγγίζουν τις ζωές ακόμη περισσότερων συνανθρώπων μας.

Σε συνεργασία με το «Μπορούμε» και την «Τράπεζα Τροφίμων», προσφέρει τα τρόφιμα για το εορταστικό γεύμα 6.000 οικογενειών με παιδιά σε όλη την Ελλάδα. Πρόκειται για μια ενέργεια που υλοποιείται από το 2012 και καταφέρνει να διαδώσει το πιο αισιόδοξο μήνυμα και να σκορπίσει την ελπίδα σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη!

Με τις πιο ουσιαστικές πρωτοβουλίες, η ΑΒ Βασιλόπουλος μας υπενθυμίζει την αξία της προσφοράς και μας εμπνέει να γιορτάσουμε μαζί. Γιατί τα Χριστούγεννα μπορούν να είναι πολλά περισσότερα από μία γιορτή.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις χριστουγεννιάτικες ενέργειες της ΑΒ Βασιλόπουλος θα βρείτε εδώ, ενώ περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ενέργειες Εταιρικής Υπευθυνότητας της ΑΒ μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

3 copy