Τσίπρας για Σκοπιανό στο Twitter: Συγχαρητήρια φίλε μου Ζόραν Ζάεφ!

Με ένα ιδιαίτερα θερμό μήνυμα στο λογαριασμό…

Συμφωνία των Πρεσπών: Μετά το VMRO και ο Καμμένος καταγγέλλει δωροδοκία στα Σκόπια

Τις καταγγελίες περί απόπειρας δωροδοκίας βουλευτών του…

Ζάεφ: Είναι μία ιστορική ημέρα για τη χώρα μας

Σε πανηγυρικό τόνο, ήταν οι πρώτες δηλώσεις…

Καιρός - Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ: Έρχεται χειμώνας - Πότε θα χτυπήσουν έντονα φαινόμενα - Πού θα χιονίσει

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού εξέδωσε η…

Σκοπιανό: Οι πρώτες αντιδράσεις της κυβέρνησης για την έγκριση της πρότασης Ζάεφ

Την ικανοποίησή τους για την έγκριση της…

ΑΣΕΠ - 10Κ/2018: Στο ΦΕΚ η προκήρυξη για 118 μόνιμες προσλήψεις σε απομακρυσμένους δήμους

ΑΣΕΠ - 10Κ/2018: Στο ΦΕΚ η προκήρυξη για 118 μόνιμες προσλήψεις σε απομακρυσμένους δήμους

ΑΣΕΠ - Όλες οι ειδήσεις: Δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης η 10Κ/2018 προκήρυξη του ΑΣΕΠ, για 118 μόνιμες προσλήψεις σε μικρούς απομακρυσμένους ορεινούς και νησιωτικούς δήμους και στις περιφέρειες Βορείου και Νοτίου Αιγαίου.

Από το σύνολο των θέσεων οι 74 αφορούν κατηγορία Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (ΠΕ), οι 33 Τεχνολογικής (ΤΕ) και οι 11 Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΕ).

Όπως έχει επισημάνει ο υπουργός Εσωτερικών, Αλέξης Χαρίτσης, πρόκειται για νέες προσλήψεις που θα καλύψουν σημαντικές ανάγκες σε μικρούς δήμους της χώρας οι οποίοι αντιμετωπίζουν περισσότερες δυσκολίες εξαιτίας της ιδιαίτερης γεωμορφολογίας και γεωγραφικής τους θέσης.

Με τη συγκεκριμένη προκήρυξη υλοποιείται η σχετική δέσμευση του κ. Χαρίτση προς την ΚΕΔΕ, ενώ συνεργάτες του υπουργού αναφέρουν ότι πρόθεση του υπουργείου είναι οι περαιτέρω ενίσχυση των ΟΤΑ α΄ και β΄ βαθμού με προσωπικό για να καλυφθούν τα κενά που υπάρχουν σε κρίσιμους τομείς και να υπάρξει η ευχέρεια ώστε να αξιοποιηθούν τα χρηματοδοτικά εργαλεία που έχει στη διάθεσή της η τοπική αυτοδιοίκηση για την υλοποίηση σημαντικών έργων στις τοπικές κοινωνίες.

«Προχωράμε μεθοδικά στην ενίσχυσή της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με περισσότερους πόρους και ανθρώπους ώστε να προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες στους πολίτες και να πρωταγωνιστήσει στη μεγάλη προσπάθεια της παραγωγικής ανασυγκρότησης της χώρας, με στόχο μια ανάπτυξη βιώσιμη και δίκαιη», επισημαίνει χαρακτηριστικά ο υπουργός Εσωτερικών.

Δείτε ΕΔΩ όλη την προκήρυξη