ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΕΛΓΑ: Αναρτήθηκαν οι πίνακες με τους συμβασιούχους γεωπόνους και κτηνιάτρους

ΕΛΓΑ: Αναρτήθηκαν οι πίνακες με τους συμβασιούχους γεωπόνους και κτηνιάτρους

ΕΛΓΑ - Όλες οι ειδήσεις: Αναρτημένοι στην κεντρική ιστοσελίδα του ΕΛΓΑ βρίσκονται οι πίνακες κατάταξης των υποψηφίων συμβασιούχων του κλάδου ΠΕ Γεωπόνων και του κλάδου ΠΕ Κτηνιάτρων, οι οποίοι προσλαμβάνονται με το άρθρο 20 του νόμου 2190/94 και τις διαδικασίες κατεπείγοντος του ΑΣΕΠ.

Θα προσληφθούν 50 συμβασιούχοι του κλάδου ΠΕ Γεωπόνων για τα υποκαταστήματα του οργανισμού, εκ των οποίων οι 30 στο υποκατάστημα Βέροιας, οι 10 στο υποκατάστημα Κοζάνης και οι 10 στο υποκατάστημα Λάρισας.

Επίσης, προχωρούν οι προσλήψεις 8 συμβασιούχων του κλάδου ΠΕ Κτηνιάτρων, εκ των οποίων οι 2 για το υποκατάστημα Λάρισας, 1 για το υποκατάστημα Τρίπολης, 1 για το υποκατάστημα Καβάλας, 1 για το υποκατάστημα Ιωαννίνων, 2 για το υποκατάστημα Κοζάνης και 1 για το υποκατάστημα Ηρακλείου.

Οι προσλαμβανόμενοι θα απασχοληθούν έως 8 μήνες για να διενεργηθούν οι εξατομικευμένες εκτιμήσεις των εκτεταμένων ζημιών που έχουν σημειωθεί, λόγω παγετού, σε καλλιέργειες οπωροφόρων δένδρων, πλημμυρών, καθώς επίσης και προκειμένου να διενεργηθούν άμεσα οι εξατομικευμένες εκτιμήσεις των ζημιωθέντων ζώων λόγω σοβαρής απειλής της δημόσιας υγείας.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Μικρή Μαντλίν: Ραγδαίες εξελίξεις – Αναζητούν το πτώμα της σε πηγάδι